HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Telek eladás - csak okosba'

2016.05.19. 17:11 jt

Önkormányzatunk eladásra hirdette meg a Bérkocsis utca 32. sz. alatti 773m2-es telket 125 millió forint minimális vételáron. Az eladással nem értettem egyet, mert egyrészt nem szerepelt a februárban elfogadott költségvetésben, azaz alig több, mint két hónap alatt nagy változás történt, amelyre a fideszes vezérkar indokot nem tudott mondani, másrészt meg a Hunyady palota szintén necces eladásából idén kb 300 millió folyik be, ennyi vagyonfelélés egy évben untig elég volna.

A telek egyébként hányattatott sorsú. Előbb az ott található fasor jó részét tarra nyírták, majd az itt álló bódékat két évvel ezelőtt felgyújtották, egy ember a tűzben bennégett. Utána veszélyre hivatkozva a maradék fákat is kivághatták már, majd a területet kővel leszórva parkolóként hasznosították, a telket szépen lepucolva felkészítették a befektető érkezésére.

berkocsis-1.jpg
A testületi határozat kimondta, hogy a telket az egyik legnagyobb magyar ingatlanportálon is meg kell hirdetni. Ezt azonban hiába lapozgattam az elmúlt hetekben, nem találtam a telkünket. Ilyenkor az egyszeri ellenzéki képviselő hajlamos azt gondolni, hogy a "kijelölt" vevő biztosan tud a pályázatról, de egy kis verseny lehet, hogy legalább az árat felhajthatná. Mivel már csak jövő csütörtök reggelig lehet a pályázatokat beadni, úgy döntöttem, hogy csinálunk egy erős hajrát, és kiteszem a vonatkozó portálra a hirdetést magam. Aztán majd megtudakoljuk, ki a felelős azért, hogy a képviselő-testület határozatát nem hajtotta végre maradéktalanul.

 berkocsis-2.jpg

 Egy ezrest nekem megér, hátha tízmilliókat ígérnek majd rá. Folyt. köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr808724490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása