HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Egy IGEN Európára és egy NEM a Fideszre!

2016.08.30. 23:27 jt

Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson. Ezen meggyőződésemnek LMP párttagként, a párton belüli kisebbségi véleményként, a hivatalos állásponttal szemben állva adok hangot.

A népszavazás ugyanis a demokrácia egyik ünnepe, amikor a nép két választás között is megmutathatja a kormánynak, ki az úr. Közéletről gondolkodó és közéletben aktívan cselekvő emberként arra kell bíztassak mindenkit, hogy éljünk legelemibb demokratikus jogunkkal: részt kell vennünk a kampányban, és el kell mennünk szavazni!

De hogy hogy válaszoljunk az értelmetlen kérdésre, amelyből nem vezethető le az a jogi aktus, amelyet az országgyűlésnek meg kell tennie, bármelyik válasz is győz? A konkrét kérdésre a helyes válasz a nem, lévén, hogy a nemzetek önrendelkezése fontos érték, de ezt nem szabad érvényesen megadnunk, mert ebben az országban

  • csak a kormány népszavaztathat, másokat Kubatov-közeli kopaszok akadályoznak meg ebben,
  • nagy pártok még mindig gyűlölettel kampányolnak,
  • a menekültek tömegeit szándékosan beengedik a Keleti pályaudvarhoz, majd egy méterrel sem tovább,
  • a feltorlódott menekültek alapszintű ellátására sem biztosítanak állami erőforrást,
  • terrorral keltenek félelmet, pedig a terroristák csak kihasználják azt, hogy a magyar kormány nem volt érdekelt, hogy a menekülőket Röszkén regisztrálja, ha ezt megtette volna, nem jöhettek volna terroristák,
  • hazudnak rendületlenül, még óriásplakáton is.

Ebben a helyzetben az egyetlen dolog, amivel üzenhetünk Orbánnak, az az érvénytelen szavazat. Az igen elvtelen, és hozzásegít az érvényességhez, a bojkott semmibe veszi a demokráciát. A tiszta üzenethez kell 10% érvénytelen!

ervenytelen-szavazolap-web.jpg

Azt gondolom, hogy az európai szolidaritás felmondása hazánk mai helyzetében ostobaság. Amennyiben az uniós szerződések engedik, hogy Brüsszel a fejünk felett döntsön "kényszerbetelepítésről", akkor az uniós szerződések megváltoztatásának kezdeményezéséről vagy az EU-ból való kilépésről népszavazásnak van helye. (Ha nem engedik, akkor a népszavazás tárgytalan.) Nem tekintem véletlennek, hogy a kormány nem ezeket a releváns kérdéseket teszi fel referendumra.

 

Vegyük figyelembe Mellár Tamás intelmeit is, és húzzunk be egy IGEN-t Európára és egy NEM-et a Fideszre!

Facebook demokraták, ide kattintsatok!

(kép innen)

120 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr6011579536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...khm... 2016.08.31. 16:13:01

@jt:
Ja, csak nem mindegy, hogy az az 1% bűnöző kenyeret lop a boltból, vagy felrobbantja boltot, amikor az tele van.

Igen, Magyarországon csak egyet.
Franciaországban lehet, hogy egyet sem.

Legalábbis se a Charlie Hebdó-s csávókat, sem a brüsszeli robbantókat, sem a Bataclanban lövöldözőket, sem a Nizzában a járókelőkön kamionkrosszozó fiatalember NEM ítélték el korábban.

Hány halott is az eredmény?a

Kampfer 2016.08.31. 16:14:52

@jt: Ön beszél 'baromságot' (ahogy már tavaly is ezt tette)!

"Az európai (keresztény) társadalomban is van (hasra) 1% bűnöző."

Tehát, ha idehozunk még 40000 (idézet öntől) migránst (muszlimot, afrikait, afgánt - ami jön), akkor ez mit fog segíteni az eddigi arányokon? Jobb lesz tőle a bűnözési statisztika? Nyugati példák alapján kijelenthető, hogy csak rosszabb lesz!

"De ebből csak az következik, hogy sem az "őslakosokat", sem a bevándorlókat nem szabad gettóba zárni."

Ok, erről kérdezze meg azokat az 'őslakosokat', akik ma Malmöben, Amszterdamban, Brüsszelben vagy akár Párizsban magukat érzik gettókban a migránsok miatt! De tudja mit? Kérdezze meg erről esetleg Lampedusa vagy Kos, esetleg Leszbosz szigeteinek lakóit! Ok?

Egy kis 'segítség':

hirorigo.net/video-europa-elfoglalasa-bevandorlason-keresztul-nezd-meg-mig-nem-torlik/

Ajánlom figyelmébe a leszboszi hölgy tekintetét és szavait!

Mellesleg, a migránsokat nem gettókban, hanem zárt táborokban kellene tartani és őrizni! Ahogy ezt az élet már bizonyította!

Az egy dolog, hogy nem érzi a felelősségét, nem érzi a veszélyt, de ismét kérem: A SAJÁT MAGA ÉLETÉVEL, életterével és biztonságával szórakozzon! A SAJÁT CSALÁDJA és GYEREKEI életével és biztonságával szórakozzon! És lehetőleg ne a magyar társadaloméval! Korrektebb lenne!
Ami pedig a 'politikáját' illeti: mind az öné, mind az lmp-é is megy oda, ahová való...! Legkésőbb '18-ban!
Kamp.

...khm... 2016.08.31. 16:16:45

@Kampfer:
Nem Kos, hanem Kósz. Mármint a sziget neve magyarul.

Kampfer 2016.08.31. 16:19:12

@jt: "Magyarországon eddig épp egy darab embert ítéltek el terrorizmusért, és őt is tegnap. Nem migráncs volt, hanem Budaházi."

Jah, a bizonyítás mégsem sikerült valami fényesre! De a 'határidők' ugye szorítottak, ítélkezni kellett...! Omg...
Mennyi ártatlan civil veszett oda Brüsszelben, Nizzában, Párizsban! Mennyi civil veszett oda a hatóságok ostobasága és a politikusok felelőtlensége miatt!
Nem, mintha ne lenne bűncselekmény, de azért egy kóka, csótányferenc és a hiller és e civilek közé szerintem nem tehető egyenlőségjel!

Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 16:19:47

@...khm...: Üdv! Köszönöm! Szerintem arra gondoltam! :-)
Kamp.

bloglegelő 2016.08.31. 16:20:29

@Cinkes: imponálóan intellektuális mócsing lehetsz

egyébként gyermekem, nem szavazás, hanem válaszadás lesz egy kérdésre:

október 2-án megkérdezik, hogy akarom-e, hogy benyomjanak mások megint másokat az otthonomba

a válaszom: NEM

Janossz 2016.08.31. 16:35:21

@...khm...: @Kampfer:
"Legalábbis se a Charlie Hebdó-s csávókat, sem a brüsszeli robbantókat, sem a Bataclanban lövöldözőket, sem a Nizzában a járókelőkön kamionkrosszozó fiatalember NEM ítélték el korábban."
Megjegyezve, hogy hatalmasokat bénáztak a francia és belga szervek ez ügyekben, mivel, hogy utólag mindig kiderült, hogy az elkövetők "látókörben, megfigyelés alatt" voltak, ezek bekövetkezhettek.
Viszont vannak olyan rendszerek, világok, ahol elkövetés előtt ítélnek el embereket. Szeretnél olyan világban élni?
Gondolatbűn elég?

...khm... 2016.08.31. 16:52:20

@Janossz:
Különvélemény. Film. Nézd meg. :-)

Egyébként Budaházyék pont nem követtek el pl. semmit (legalábbis terrorcselekményt nem).
Akkor az rendben van, hogy kaptak 13 (10 stb.) évet?

Ezeket a terroristákat meg lehet, hogy szemmel tartotta a rendőrség, de kurvára nem tettek semmit a terrorcselekmények megakadályozására.
Erre jött itt a cikkíró okoska, hogy hol hány embert ítéltek el.

Kampfer 2016.08.31. 17:00:02

@jt: "Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson."

Magánemberként ehhez joga és lehetősége is van. Az ön dolga. Politikusként leírva ezek a sorok már komolyabb jelentéssel bírnak, fölvethetnek néhány kérdést.
- mennyire felelős politikus lehet az, aki egy ilyen faék egyszerűségű kérdésben SEM tud állást foglalni???
- mit fáj ennek, hogy érvényes lesz egy NÉPSZAVAZÁS, avagy sem? Sőt, miért baj, ha érvényes lesz? Mert a kormány kezdeményezte? Mert az érvényesség a kormányt erősítheti? Miért nem kezdeményezte ő? És miért nem foglal állást??? (Ok, ön már tavaly megtette...)

"Ezen meggyőződésemnek LMP párttagként, a párton belüli kisebbségi véleményként, a hivatalos állásponttal szemben állva adok hangot."

Tehát akkor önben most valami 'népi hőst' tisztelhetünk? Vagy ha nem, akkor mire a nagy hangsúly? Hogy nem pártkatona? Vagy az a lényeg, hogy nem mer sem igent, sem nemet mondani?

"De hogy hogy válaszoljunk az értelmetlen kérdésre..."

Miért lenne értelmetlen a kérdés? Teljesen világos és értelmes a kérdés, a válasz pedig ELDÖNTENDŐ! Igen vagy nem. Ennyi. Minden csak ezután jön!

"mert ebben az országban csak a kormány népszavaztathat, másokat Kubatov-közeli kopaszok akadályoznak meg ebben..."

Értem, tehát ezért kockáztassuk meg azt, hogy kellő politikai erő híján az elmebeteg brüsszeliek idetoljanak nekünk migráncsokat ezerszámra! Zseniális! Bravó!

"a menekültek tömegeit szándékosan beengedik a Keleti pályaudvarhoz, majd egy méterrel sem tovább..."

Páran leírták már, hogy a szabályok szerint NEM engedhették volna tovább őket akkor! Hiába próbálták volna őket már eszközökkel feltartóztatni. BEENGEDNI nem kellett volna őket (de akkor ennek még nem voltak meg a feltételei)!

"a feltorlódott menekültek alapszintű ellátására sem biztosítanak állami erőforrást"

És ezt bölcsen is teszik! Az állami erőforrásokat a védelemre KELL fordítani, az ország belső és határokon fennálló rendjének a fenntartására és megőrzésére! Ez KELL legyen az elsődleges cél. A migráncs baja csak a sokadik!

"terrorral keltenek félelmet, pedig a terroristák csak kihasználják azt, hogy a magyar kormány nem volt érdekelt, hogy a menekülőket Röszkén regisztrálja, ha ezt megtette volna, nem jöhettek volna terroristák"

Ön HAZUDIK! A félelmet a terroristák és az állatként viselkedő migránsok keltették/keltik! A magyar kormány nem érdekeltség, hanem LEHETŐSÉG híján nem tudott minden migránst regisztrálni (mellesleg a svédek akciója megmutatta, hogy ez nem is volt érdekünk)! Ha átözönlenek mindenen és mindenkin, akkor érdekelne az ön véleménye, ön miként regisztrálta volna őket? Jaaa, de kényszeríteni az nem ér ám!!!

"hazudnak rendületlenül, még óriásplakáton is."

És ön nem hazudik, ugye... Dehogynem! Ellenkező esetben várom öntől a vitatott plakát pontos és idézett sorait, miszerint valamely sora vagy állítása hazug lenne! Köszönöm!

"Ebben a helyzetben az egyetlen dolog, amivel üzenhetünk Orbánnak..."

Itt állított ki saját magáról egy valódi szegénységi bizonyítványt, illetve azt, hogy SEMMIVEL SEM érettebb, rátermettebb és felelősebb politikus (lol...), mint akár orbán, akár bármely 'demokratikus' ellenzéki (megalol...) politikustársa! Ebben a helyzetben nem orbánnak kellene üzenni, hanem a brüsszeli politikai elitnek és a migráncsoknak, de KŐKEMÉNYEN! Az, hogy ön ezt nem látja, vagy nem így látja, egy hasznos támpont lehet majd a választóknak '18-ban! Ámen!

"Azt gondolom, hogy az európai szolidaritás felmondása hazánk mai helyzetében ostobaság."

Azt gondolom, hogy a merkeli ostobaság orvoslását szolidaritásnak nevezni ostobaság!

"Amennyiben az uniós szerződések engedik, hogy Brüsszel a fejünk felett döntsön "kényszerbetelepítésről", akkor az uniós szerződések megváltoztatásának kezdeményezéséről vagy az EU-ból való kilépésről népszavazásnak van helye."

Eljöhet még az is! Persze ismerve az eu 'reakcióidejét', nagyjából 3-5 év, mire megértenék a kérdést, addig pedig simán telelakja ez a migránshorda Európát! A jó megoldás akkor az, hogy a döntésig STOP a migráncsoknak! Mire azok az ostobák döntenének, addigra már teljesen mindegy...!

"Vegyük figyelembe Mellár Tamás intelmeit is, és húzzunk be egy IGEN-t Európára és egy NEM-et a Fideszre!"

Vegyük figyelembe az ön állásfoglalását és politikáját ebben az ügyben (is) és '18-ban véletlenül se húzzunk be szavazatot sem önre, sem az egyre jelentéktelenebb és ostobább pártjára és az önökhöz hasonló semmirevaló 'gittegyletekre'! Hátha végre ki tudna fejlődni egy valamire való és gondolkodni valóban képes ellenzék is, mert nagy szükség lenne rá! Nem úgy, mint önökre...!
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 17:01:52

@Janossz: "Viszont vannak olyan rendszerek, világok, ahol elkövetés előtt ítélnek el embereket. Szeretnél olyan világban élni?"

Nem értem az érvelésed! Miért lenne jó olyan világban élni? Ki akar olyan világot Magyarországon? Én biztosan nem!
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 17:06:15

@...khm...: Ott a pont! Ez a jt ilyenkor persze nagyon határozott! Francot sem tudtak kétséget kizáróan bizonyítani a Budaházyékkal kapcsolatban, lesz is még vita bőven! De a poszternek a Budaházy terrorista! A migráncs az neeeeem, hogy gondolhat ilyet egy büdös n*ci???
Ezekről a buckalakókról a vak is látja, hogy közvetlen fenyegetést jelentenek ránk nézve, de őket nem szabad ám megbélyegezni, mert akkor rohadt n*ci vagy! Kinyírtak többszáz embert, de azért csak jöjjenek, mert úgy kellenek, mint egy falat kenyér! De azok a mocskos gárdisták, azok aztán a valódi veszedelem...! Omg...! Hogy kerülhetett össze az ellenzékbe ennyi ostoba vakló??? És csodálkoznak, hogy velük még ezt a korrupt orbánt se akarják lecserélni! Istenem...
Kamp.

Janossz 2016.08.31. 17:10:53

@...khm...: Azért a Molotov-koktélos támadásokat, meg a vascsővel verést semminek nem nevezném.
Mondjuk, elég rendesen megmérték őket, de nem értek hozzá, ami jár, az jár. Mondjuk gyilkosok megússzák kevesebbel.
Ami érdekes volt a történetben, az a tárgyalóteremben ordítozó szimpatizáns volt számomra. Ilyet lehet egy jogállamban? Haverom elítélik, én meg kommentelek, mint az Indexen?
Az arab terroristákat meg nem szemmel tartani, hanem szép csendesen kitoloncolni kellene az Unió területéről.

...khm... 2016.08.31. 17:15:23

"Vegyük figyelembe Mellár Tamás intelmeit is, és húzzunk be egy IGEN-t Európára és egy NEM-et a Fideszre!"

Majd ha lesz olyan népszavazás, hogy

1. Akarja ön Európát? igen nem
2. Akarja ön a Fideszt? igen nem

, akkor bizony isten úgy fogok szavazni, hogy Európára igent, a Fideszre nemet mondok.

De most nem erről kell szavazni, hanem arról, hogy a már itt élő 800 ezer régi élősködő migráns (nevezzük őket gyűjtőnéven mondjuk cigányoknak) mellé akarunk-e még néhány ezret.

Erre pedig minden épeszű ember azt mondja: NEM.
(Pedig a régi migránsok beszélnek is magyarul, többnyire írni-olvasni is tudnak magyarul (úgy-ahogy), meg még is hirdetnek dzsihádot a hitetlenek ellen, meg nem is akarnak mecseteket meg minareteket építeni Békéscsabára/Mezőkövesdre/tökmindegy.)
Tök függetlenül attól, hogy szereti-e a Fideszt vagy sem (én konkrétan utálom, mint a szart, Orbánt/Rogánt és a teljes vezetői tolvajbandát meg még jobban, de ez a szavazás most NEM erről szól).

Aki ezt nem érti meg, az vagy annyira hülye, hogy nem alkalmas politikusnak, vagy simán elvtelen hazaáruló.
Választhatsz, hogy te melyiknek tartod magad. Nem könnyű döntés.

...khm... 2016.08.31. 17:19:58

@Janossz:
Budaházyék terrorjába hányan is haltak bele?
(Nem szeretem őt sem, bár ismerem személyesen még abból az időből, amikor beengedőember/kidobó volt a zuglói Riff-Röff klubban, ennek vagy 20-22 éve - akkor még normális volt, azóta hülyült meg valamikor. Tehát ennek-annak a kísérletével lehet vádolni, kezdve a 2002-es hídlezárástól akár még súlyos tepsisértéssel is, de 13 év és pláne fegyház, az azért röhejes.)

Az utolsó mondatod majdnem jó, a terroristák szó fölösleges benne.

N. Barbie 2016.08.31. 17:21:08

Mar megint Europa neveben ir egy torpepart kepviseloje. Jo lenne mar eszrevenni, balos/liberalis oldalon, hogy sehol a vilagon nem vagytok tobbsegben, de meg csak a kozeleben sem. Europaban sem. Igy jo lenne mar leszokni errol az Europa neveben beszelesrol, mert semmi alapja.
Ahogy a migransok szamolatlan befogadasa sem tukrozi egyik EU orszagban sem az emberek tobbsegenek akaratat. A tobbseg nem akarja oket ott sem, az altalatok peldakepnek tekintett NY-EU-ban sem. Igy az sem teljesen korrekt, nem is, inkabb ordas nagy csusztatas, hogy europainak nevezzuk azokat, akik tamogatjak a migriaradatot. Aki meg nem, az gyulolkodo, naci fasiszta, rasszista, homofob meg meg tudom is en mi. Jo vicc.

Az szinten halal unalmas mar, hogy ti ket tucatnyian akarjatok eldonteni ki a demokrata, meg ki nem. Ti nyilvan azok vagytok, meg meg akiknek ti megengeditek. Na hagyjuk mar.
Ennek a demokratazasnak azota nincs semmi ertelme, miota az mszp (es leanyvallalatai) par eve demokratanak majd demokratikus ellenzeknek hivatja magat. Erted, a kommunista mszmp jogutod partjanak politikusai akarnak most a nagy demokratak lenni. Az evszazad vicce.

"a terroristák csak kihasználják azt, hogy a magyar kormány nem volt érdekelt, hogy a menekülőket Röszkén regisztrálja, ha ezt megtette volna, nem jöhettek volna terroristák,"

Hat ennel nagyobb logikai bukfencet mar reg lattam.
Egyreszt, ugye mindenki emlekszik mit obegattak a ballibek, amikor mindenkit regisztraltak MO-n a migriroham indulasakor es utana par honapig?
Hogy szegenyeknek tul sokaig tart az eljaras, miert nem engedik oket csak ugy tovabb. Hetekig ment a sajnaltatas, meg elo kozvetites az autopalyan menetelo szegeny migrikrol, akik allitolag a haboru elol, a halal torkabol menekultek meg, de par tovabbi hetet mar nem birtak ki, mig a papirmunka tartott volna.
Aztan, miutan orbanek is raeszmeltek, hogy talan nem kene oket regisztralni, mert akkor ide fogjak oket visszakuldeni (nem veletlenul regisztralt mondjuk szerbia havi 10 embert...), akkor meg mar azert obegattok mert miert nem voltak regisztralva. Agyrem.

Es itt jon a legjobb resz, mert a fenti idezet szerint ha regisztralva lettek volna, akkor nem jottek volna a terroristak. :DD
Es ezt megis hogy? A rengeteg migri kozul, jo reszuknel semmi papir, vagy a hamis szir utleveles terroristat majd pont a Magyar hatosagok fogtak volna meg, ugye? Mikor az osztrak, nemet, francia hatosagok se tudtak oket kiszurni.

Kampfer 2016.08.31. 17:27:10

@jt: "...hogy a menekülőket Röszkén regisztrálja, ha ezt megtette volna, nem jöhettek volna terroristák..."

Ismét egy 'hazugság', de minimum csúsztatás öntől!

Hány TERRORISTA volt a különböző merénylők között akit Magyarországon REGISZTRÁLTAK (aztán máshol már nem)??? És ugyan mit ért az a fene nagy regisztráció??? Megvédte az európai lakosokat? Egy francot! Lehetett bármiféle kényszert alkalmazni? Többek közt az eu miatt NEM! Továbbá ismét érdekelne a véleménye arról, hogy hogyan ELLENŐRIZNE a regisztráció során egy migránst, akinek SE SZEMÉLYI dokumentuma, sem bármilyen korábban kapott eu-s (görög) dokumentuma nincs (de teló és bankkártya az megvan), hazudik a koráról, hazudik a származási helyéről és minderre van 20 perce??? HOGYAN ELLENŐRIZNÉ ezeket akkor, amikor nem napi 14-15 embert kell ellenőriznie, hanem 10 ezret??? És nincs kerítés, nincs kényszerítés, csak jönnek és germani-germani és merkel hallatszik csak mindegyiktől!!!
Várom ezzel kapcsolatos pontos állásfoglalását és megoldási javaslatát! Az önét! Igen!
De az orbán hazudik, ugye... (nyilván, ahogy ön is - szerintem)!
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 17:29:31

@...khm...: Ismét nálad a pont! Egy dologban tévedsz csak (szerintem)! Poszterről szerintem viszonylag gyorsan eldönthető, hogy ő mi. Nézd meg egy évvel ezelőtti bejegyzéseit, szerintem te magad is véleményt tudsz majd alkotni (akkor is, ha nem egyezik az enyémmel)!
Üdv!
Kamp.

...khm... 2016.08.31. 17:32:24

@N. Barbie:
Na jó, azért azt inkább ne hánytorgasd, hogy melyik párt melyiknek a jogutóda, mert a Fideszben sokkal több egykori MSZMP-káder van, mint az MSZP-ben.
Látszik is a párton, a Fidesz eléggé olyan irányt vett, mint nem is az MSZMP-s, hanem a Rákosi-féle kommunista állam. Mondjuk rekvirálás nincs. Most. De már volt egy, 3 billió forint értékben (magánnyugdíj).

Janossz 2016.08.31. 17:38:20

@N. Barbie: "Mar megint Europa neveben ir egy torpepart kepviseloje. Jo lenne mar eszrevenni, balos/liberalis oldalon, hogy sehol a vilagon nem vagytok tobbsegben, de meg csak a kozeleben sem."
Jó lenne már észrevenni, hogy Ti meg az asztal szélén vagytok, még egy lépés jobbra és leestek.
Nem véletlen hívogatta királyod a francia Marie a frakciójába 2014-ben, oda valók vagytok, csak praktikus szempontokból (mocskos politika) valahogy befogott orral odaültettek a néppártiak maguk közé.
Közötök nincs Európához, azon túl, hogy a pénzét imádjátok.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.08.31. 17:51:19

"Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson."

Köszönöm, hogy ezzel is elősegíted a népszavazás érvényességét.

@Kampfer:

+1

Még szerencse, hogy az eddig sem jelentős elempé marginális párttá válik, így tökmindegy, mit ír egy tagja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.08.31. 17:54:18

@Kampfer:

A partvonalon túlról ordibálva könnyű okosnak lenni és követelőzni. Szerencsére JT és pártja soha nem fognak a hatalom közelébe kerülni. Addig meg kit érdekel, mit mond egy törpepárt törpe kisebbsége.

N. Barbie 2016.08.31. 18:10:13

@...khm...: Miert ne hanytorgatnam? Az vagy nem az? Igen, az. Akkor gondolom az elodok szellemisegevel is egyet ertenek, de azert ok akarjak eldonteni ki a demokrata, hahaha.
Ez nem jelenti azt, hogy mas partokban nincs volt komcsi, de azert konyorgom, ne egy kommunista jogutod part akarja mar megmondani, hogy manapsag akkor ki is a demokrata meg ki nem, persze rajtuk kivul, mert ok nyilvan azok, na persze.

Kampfer 2016.08.31. 18:11:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Üdv!

Egyetértünk! A Schiffer minden hibája ellenére mégiscsak karakteres és talán konzekvens is volt. Akkor is, ha nem sok kérdésben értettem vele egyet, de volt benne tisztelhető tulajdonság!
Ahogy olvasom poszter újabb és újabb bejegyzéseit, egyre inkább azt gondolom, amit te is írtál! Az lmp-nek annyi. De így már nem is kár érte, vesszenek! Ahogy az együtt (külön), pm, dk (phejjjj) és mlp (vesszen!) eltűnése is csak a javunkat szolgálná!

"Addig meg kit érdekel, mit mond egy törpepárt törpe kisebbsége."

A kérdésed jogos, de gondolj meg valamit! Nem dühítő, mikor ilyen politikai SENKIK három megawattal üvöltik a saját (igaznak vélt) hazugságaikat, olyan hangsúllyal, mintha egy kontinens véleményét tolmácsolnák? Mintha nem három agyhalottból állnának ezek a gittegylet méretű törpepártok! Mintha tömegek állnának mögöttük! És ez az ELLENZÉK! A 'demokratikusssss' (megalol...) ellenzék! Már milliószor le lett írva, hogy amíg ilyen ellenzéke van, addig orbán csak egy kávét kell kérjen minden újságcikk mellé! És ez azért nagyon nagy baj, mert már mi is beszélgettünk az orbáni rendszer hibáiról és bűneiről! Anno egy éve is jól csinálták a plakátkampányt! Senkinek nem esett le a valódi cél, miszerint az ostibenkó 'ellenzékiek' kiugrasztása volt a célja a bokorból! És ez zseniálisan össze is jött! Persze az is segített nekik, hogy bevált a számításuk: egy ilyen valóban sorsdöntő kérdésben is képes ez az ellenzék a magyarság ellen politizálni! És amíg ez így van, addig tényleg azt csinálnak orbánék, amit akarnak (sajnos)! A sok politikai döntésük közül a migránshordák távoltartása a legzseniálisabb és legokosabb döntésük volt! És az ilyen 'nagytudásúak' épp ebbe állnak így bele! Hát gratula nekik! '18-ban pedig majd lehet hüppögni a kálmánolgáknak és rónaiegonoknak a 'barna esőről' és a magyarok antidemokratikus elköteleződéséről! Röhej...!
Kamp.

...khm... 2016.08.31. 18:14:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nem segíti elő, az érvénytelen szavazatot ugyan számolják, de nem számít be az érvényességi számba.
A törvény szerint a szavazásra jogosultak 50%-ának kell ÉRVÉNYESEN szavaznia ahhoz, hogy a népszavazás eredményes legyen.

...khm... 2016.08.31. 18:14:48

@N. Barbie:
De, nyugodtan akarja megmondani.
Ma már talán ott a legkevesebb volt kommunista. A Fideszben meg a legtöbb.

N. Barbie 2016.08.31. 18:16:20

@Janossz: Asztal szelen, leesunk, ok, biztos.
Masreszt osszekeversz magaddal, nekem nincs kiralyom.
Jaa, hogy a szokasos "ervelest" nyomod, aki nem ert egyet veled, az fideszes, ertem. :D
Okok, ne idegeskedj, majd szolok, ha te fogod eldonteni ki is tartozik europahoz, mert egyelore meg ugy tudom nem te vagy az. :D

Janossz 2016.08.31. 18:19:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
""Elmegyek szavazni és érvénytelen szavazatot fogok leadni a népszavazáson."

Köszönöm, hogy ezzel is elősegíted a népszavazás érvényességét."

Ej, Kovácsné, Maga már megint elbliccelte a szemináriumot??
Hiszen megmondták százszor, hogy az érvényes szavazatért kell kampányolni! Igen is jó, nem is jó, bojkott nem jó, érvénytelen se. Bonyolult volt? Most meg beleáll itt az ellenséges propagandába?? Így folytatja, elvesszük a trafikját!

Janossz 2016.08.31. 18:30:19

@N. Barbie: " Mar megint Europa neveben ir egy torpepart kepviseloje. Jo lenne mar eszrevenni, balos/liberalis oldalon, hogy sehol a vilagon nem vagytok tobbsegben, de meg csak a kozeleben sem. Europaban sem. Igy jo lenne mar leszokni errol az Europa neveben beszelesrol, mert semmi alapja."
Te akarod megmondani, ahogy elnézem, ki az európai.
És bizony a lesajnált törpepártok sokkal inkább azok, mint Ti...Sorry.
Bocsásd meg, ha lefideszestelek volna, éntőlem lehetsz jobbikos is, pont azon a polcon vagytok.

...khm... 2016.08.31. 18:39:28

@Janossz:
Szerintem ő nem akarja megmondani, ki az európai.
Egyes csoportok viszont tényleg vindikálják (vagy legalábbis akarják) maguknak a jogot, hogy megmondják, ki a demokrata, meg hogy ki mit mondhat.

(Az Indexen mostanában agyondicsért Louis C. K. pl. Magyarországon már rég be lenne tiltva - és a kiközösítésében épp az Index azon újságírói járnának az élen, akik most a seggét nyalják -, mert niggerezik, zsidózik stb.)

Janossz 2016.08.31. 18:49:56

@...khm...: Én csak egyet tudok: azok, akik Martens bakancsos, bomberdzsekis kopaszokkal gondolják védeni a demokráciát a néptől, menjenek oda, ahová valók.
Internetes blogokon meg ne hivatkozzanak nekem semmilyen demokratikus kötelezettségemre. Európát meg ne vegyék a szájukra.
Szerintem sok távol maradó, meg érvénytelen szavazó természetes reakciója lesz ez a döntésükre, teljesen érthető mód.

Kampfer 2016.08.31. 19:10:04

@Janossz: "...azok, akik Martens bakancsos, bomberdzsekis kopaszokkal gondolják védeni a demokráciát a néptől, menjenek oda, ahová valók."

Miért? Hová valók? És te nem voltál ott, hogy megmondd azoknak a kopaszoknak, hogy hová valók???
És ha nem is a damokrációt kell majd félteni, hanem magát az országot és az életünket? Csak egy lehetőség, de akkor mit érdemes védeni inkább?

"Európát meg ne vegyék a szájukra."

Miért ne tehetnék? Ők is ott élnek. Az ő életterük is Európa. Ez az ország is Európában van. Ellenben ha a junckert, a merkelt és a 'szolidaritás' politikáját érted 'Európa' alatt, akkor szerintem ők valóban nem veszik a szájukra! ;-)

"Szerintem sok távol maradó, meg érvénytelen szavazó természetes reakciója lesz ez a döntésükre, teljesen érthető mód."

Szerintem a sok 'NEM'-mel szavazó (egyébként orbánt is utáló) voksa természetes reakciója lesz az eu és merkel döntéseire, teljesen érthető módon!
Kamp.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.08.31. 19:11:07

@...khm...:

Basszus, ezt mindig elfelejtem. :(

@Kampfer:

Már hogyne lenne dühítő. És ahogy írod, az a legszomorúbb, hogy ezekből soha nem lesz tisztességes ellenzék, pedig nagy szükség volna rá. Mert ha lenne, akkor azért Orbánék nem lophatnák szét a fél országot, és tlán az oktatás, egészségügy stb. is jobban menne - egyebek között.

...khm... 2016.08.31. 19:20:16

@Janossz:
Az sem jó.
De amit te csinálsz (meg a blogger), az sem.
Ugyanazok vagytok, mint az általad emlegetett Martens bakancsos, bomberdzsekis kopaszok, csak ti szóban próbálkoztok ugyanazzal, amivel ők tettleg.
Szóval Európát meg a demokráciát ugyanúgy ne vedd a szádra te sem.

És nyugi, a szavazás bőven érvényes lesz.
Ugyanis nemcsak a fideszesek meg a jobbikosok mennek el, hanem mindenki, aki nem annyira hülye, hogy ne lássa, hogy utána neki kellene etetnie ezeket a betelepített migránsokat, akik nem tudnak és nem is akarnak az európai (és úgy általában az emberi) normák szerint viselkedni.
Bizony, ott lesz egy csomó MSZP-, LMP-, DK- meg a többi 1-2 százalékos hulladékpárt rengeteg szavazója meg egy csomó választásokon nem szavazó is.
Aztán ne csodálkozzatok majd, ha 90% fölött voksolnak arra, hogy a migránsoknak itt nincs hely.

Én is arra fogok, pedig se jobbikos, se fideszes nem vagyok és nem is leszek soha.
De veletek ellentétben szemellenzős hülye sem.

Kalmár 2016.08.31. 19:21:41

Egymillióan az érvénytelen népszavazásért!

aha

Nem lett ez egy nullával elkalibrálva?
Mint a béka a mesében. Csak ki ne durranjatok!
Ha van aki elhiszi, akkor az ökör is megvan...

Janossz 2016.08.31. 19:33:11

@...khm...: Én nem próbálkozom a világon semmivel, tehát ne hasonlítgass engem ilyen gengszterekhez. Menj el október 2.-án, szavazz szíved szerint!
Vagyok én egy agitátor? Nem vagyok. Nem is leszek.
Az agitátorok Ti vagytok, akik némiképp furcsán, de Ti tudjátok miért, Veletek ellentétes nézeteket valló blogokon küzdötök már egy egy hete az érvényes szavazatokért.
Ha nagyon szeretnétek azt az érvényességi küszöböt, menjetek ki a nép közé, mozgósítsátok azt az 50% passzív szavazót, aki az utolsó húsz évben szavazókört sem látott belülről.
Ez, amit itt csináltok, kontraproduktív, de ha Nektek örömet okoz, ám tegyétek!

Janossz 2016.08.31. 19:43:40

@Kampfer: "Európát meg ne vegyék a szájukra."
Nos, tudod azért nem kéne Európát a szájukra venni, mert bármely tetszőlegesen választott EU ország bármely ezer lakójának azokról a képekről a neonácik jutnának eszébe, Téged kivéve persze, mert Te ilyen ilyen Európát szeretnél.

Kampfer 2016.08.31. 19:53:41

@Janossz: "Téged kivéve persze, mert Te ilyen ilyen Európát szeretnél."

És ezt ki mondta neked, okostojás? Fingod sincs róla, hogy én mit és hogyan szeretnék! Abban lehetsz biztos, hogy migránsokat egyáltalán NEM! De, hogy én milyen országot, vagy Európát, arról lövésed sincs, csak megy a 'szokásos' vagdalkozás!
Kamp.

Janossz 2016.08.31. 20:04:20

@Kampfer: Neked normális, hogy egy népszavazási kezdeményezést ilyen erődemonstrációval akadályozzon meg egy demokratikusan megválasztott kormány?
Normális, hogy a szavazópolgárok 23%-ának szavazatával megválasztott kormány 2/3-os alkotmányt alkosson, népszavazási megerősítés nélkül?
Akkor Te ilyen Európát szeretnél, bizony, csak ilyen remélem, sose lesz.
És hol a vagdalkozás, pajtikám? Ezek csúnya tények, úgy ám!

...khm... 2016.08.31. 20:05:31

@Janossz:
Dehogynem, te akarod itt megszabni, hogy ki mit vegyen a szájára.

És de, agitátor vagy, mert itt agitálsz.

Egyébként meg leszarom, hogy milyen ellentétes nézeteket vallók stb., ha ebben a pontban én is ugyanazt a nézetet vallom.

Ha a dohányzás kocsmákban való betiltásáról lett volna népszavazás, és a Fidesz kampányol a betiltás mellett, akkor is velük szavaztam volna, mert az adott kérdéssel egyetértek. Ha a Fidesz veti fel, ha nem.

Ugyanez van most is. A migránsoknak itt nincs helyük.
És leszarom, hogy bármelyik párt mit mond erről, mert nekem ez a véleményem, és azzal szavazok, akinek szintén ez. Párttól függetlenül.

Az, hogy te csak fekete-fehérben tudsz gondolkodni, legyen a te bajod (meg az ismerőseidé).

Janossz 2016.08.31. 20:09:57

@...khm...: Idéznél a kedvemért egy mondatocskát, ahol én agitáltam volna, vagy csak ezt olyan jól esett kiengedni magadból, mint egy fingocskát?:-)

Kampfer 2016.08.31. 20:22:42

@Janossz: "Neked normális, hogy egy népszavazási kezdeményezést ilyen erődemonstrációval akadályozzon meg egy demokratikusan megválasztott kormány?"

Ki mondta neked, hogy ez számomra normális?

"Normális, hogy a szavazópolgárok 23%-ának szavazatával megválasztott kormány 2/3-os alkotmányt alkosson, népszavazási megerősítés nélkül?"

Egyrészt, sehol nem állítottam, hogy ez normális!
Másrészt, a választási törvényeket legitim módon fogadták el és legitim módon is módosította (a parlament)! Hogy a fidesz ezt megtehette az adott többségével (még 2014 előtt), az többek között az ilyen balf*sz politikai pártoknak és a poszterhez hasonló agyament 'ajrópéer' álmodozóknak volt köszönhető! Emlékezz 2010 előttre!
Az Alaptörvényt ilyenformán szintén jogszerűen és legitim módon (de nem a pártok közmegegyezésével) fogadták el. Megjegyzem volt párt, amely bojkottálta az alkotmányozást, vagyis én visszább vennék a hevületből!

"Akkor Te ilyen Európát szeretnél, bizony, csak ilyen remélem, sose lesz."

Mondom: fingod sincs róla, hogy én mit és hogyan szeretnél, az pedig, hogy te mit képzelsz és mit remélsz az a te dolgod, de senkit sem érdekel! Ami releváns, az az, hogy a vágyaid érdekében szavazol-e, vagy sem. Ez a demokrácia lényege! Nem igaz?

Te is és a jakabfy is akkor beszélgethetnétek ekkora hévvel és szórhatátok az igét, ha a nemszavazó 40% népesség akár csak negyedét is meg tudnátok szólítani! De ti csak hivatkoztok rájuk, megszólítani nem tudjátok őket, mert ugyanúgy sz*rnak rátok, ahogy a fideszre is!

Ott, te kis sügérgyerek, hogy mindenáron meg akarod nekem magyarázni, hogy én mit szeretnék! Pedig szövegértésedből látható módon a leírtakat sem tudod értelmezni! És hidd el, jobb neked, hogy nem vagyok a 'pajtikád', kicsirigó!

"Ezek csúnya tények, úgy ám!"

Legalább fel kéne tudni ismerni a mondatok jelentését és elkülöníteni a tényeket a véleményektől! Már, ha legalább ez sikerülhet neked!
Kamp.

Janossz 2016.08.31. 21:05:46

@Kampfer: Tudod, akkor lettél a pajtikám, mikor okostojásnak szólítottál, pajtikám!:-)

Egyébként meg, ahogy elnézem, Ti vergődtök itt egy ideje az érvényességi küszöbön egy ideje, úgyhogy szólítsátok meg Ti azt a passzív réteget, momentán Nektek fontos, mert a Főnök piszkosul be fog rágni, ha nem jön be a forgatókönyve.
Az ellenzéknek van még másfél éve (Nekik se fog sikerülni, közlöm.)
Szerintem holnap indulhattok is ezzel a Kovácsnéval, csak jól magyarázzátok el neki a kampányt, mert itt is összekeverte a dolgokat.
Estig megjárjátok Lacházát.:-)

abdul hackeem 2016.08.31. 21:11:56

@...khm...: biztos vagy benne, hogy a "népszavazás" során arról mondod el a véleményedet, amiről kérdeztek?

Kampfer 2016.08.31. 21:17:52

@Janossz: Mivel te vagy akkora okostojás, hogy meg akarod magyarázni, hogy én mit és hogyan szeretnék! Pedig fingod sincs róla!

Pont leszarom az érvényességi küszöböt, engem az érdekel, hogy az életterem közelében se (de ha lehet, az országban se) legyen egy migráncs se! Akkor is, ha ez a jakabfynak vagy neked qrvára fáj, mert hú szegíny 'ajrópa' és szegíny merkel, most mi lesz!

"...úgyhogy szólítsátok meg Ti azt a passzív réteget, momentán Nektek fontos."

Látod, kis ostoba? Ezt az alapvető összefüggést SEM fogod fel ésszel! Ti. azt, hogy ez nem nekünk lenne fontos, hanem az egész országnak, a társadalomnak és nem utolsósorban a politikának lenne fontos! Az orbánnak épp nem fontos, hiszen neki jó így, ahogy most van. Garantált a következő választás is! De ne aggódj, vannak eredmények, nem egy politikailag inaktív egyént (családokat) ismerek, akik most el fognak menni szavazni, mert qrvára nem akarnak ide egyetlen egy buckalakót sem! Ha majd egyszer rájössz, hogy ez nem (csak) az orbán érdeke, hanem MINDEN értelmes magyar ember érdeke is, akkor lesz majd értelme beszélgetnünk, de addig felesleges!

"...a Főnök piszkosul be fog rágni, ha nem jön be a forgatókönyve."

A főnökömre gondoltál? Pont leszarja ezt az egészet, őt csak a minőségi mutatók és a tervezett költségeken belüli határidős műveletek érdeklik. Nekem nem nyilatkozott az ezzel kapcsolatos álláspontjáról! Majd, ha visszamentem a szabiról, megkérdezem tőle esetleg!

"Szerintem holnap indulhattok is ezzel a Kovácsnéval..."

Látod, ostibenkó? Ennyit a 'vagdalkozásról'... Ugye!
Kamp.

abdul hackeem 2016.08.31. 21:27:42

@Kampfer: "engem az érdekel, hogy az életterem közelében se (de ha lehet, az országban se) legyen egy migráncs se!" Ez áll a kérdésben? Ha nem miért nem?

...khm... 2016.08.31. 21:29:41

@Janossz:
Végig agitálsz, az összes beírásodat elejétől végig lehetne idézni, mint DK-s agitációt.

Kampfer 2016.08.31. 21:29:47

@abdul hackeem: Az áll benne, hogy akraom-e, hogy a parlament hozzájárulása nélkül bárki bepakolhat ide migránsokat, vagy sem. Ez teljesen egyértelmű kérdés. Mi a bajod ezzel?
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 21:31:18

@abdul hackeem: Szerintem kommentlő társunk van annyira épeszű és megfontolt, hogy el tudja dönteni, milyen kérdésre válaszol éppen. A kérdés egyértelmű, tiszta és valid. Eldöntendő kérdés, egyértelműen megválaszolható. Mit lovagolsz ezen ennyit?
Kamp.

...khm... 2016.08.31. 21:31:35

@abdul hackeem:
Mivel én tudok olvasni, igen.
Ha te nem, akkor tanulj meg.

abdul hackeem 2016.08.31. 21:35:39

@Kampfer: 2015-ben a kormány már hozzájárult

abdul hackeem 2016.08.31. 21:37:02

@...khm...: olvasni tudsz. gondolkodni, értelmezni is?

Kampfer 2016.08.31. 21:39:23

@abdul hackeem: Nem így tudom. De ha majd világos és egyértelmű lesz, esetleg megindulnak ide a buszok ezekkel a hordákkal és a hatalom nem tesz semmit, akkor majd kint leszek az utcán és mindent megteszek majd azért, hogy egy nyomorult migráncs se tehesse be ide a gusztustalan testét! Épp elég volt ezekből a retkekből tavaly!
De itt most nem erről van szó, hanem egy népszavazás kérdéséről!
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 21:42:17

@abdul hackeem: Téged mi gátol meg abban, hogy értelmesen kifejtsd, ha valami problémád van???
Kamp.

abdul hackeem 2016.08.31. 21:54:30

@Kampfer: "megindulnak ide a buszok ezekkel a hordákkal és a hatalom nem tesz semmit, akkor majd kint leszek az utcán és mindent megteszek majd azért, hogy egy nyomorult migráncs se tehesse be ide a gusztustalan testét!" Az állam joga és kötelessége az erőszakszervezet fenntartása, az állampolgárok védelme érdekében nem? Akkor hogyis kerültek ide ezek a hordák?
Ez például az alapvető problémám.

Kampfer 2016.08.31. 22:02:56

@abdul hackeem: És mi lett volna, ha a magyar állam élt volna bármilyen hasonló jogával? Már a vízágyútól és a könnygáztól is ordított a világsajtó! És a magyar állam hozta ezeket ide a világ túlfeléről? Vagy jöttek, mert ők kitalálták, hogy jönni akarnak és akkor mindenki verje magát vigyázzba, mert ők jönnek! Ha már ez a problémád...

"Az állam joga és kötelessége az erőszakszervezet fenntartása, az állampolgárok védelme érdekében..."

Igaz! Nagyon bízom is benne, hogy az állam élni fog ezzel a jogával és a védekezés lehetőségeit is megteremti. Számomra a kerítések, őrök, fegyverek és a jogi keretek is e lehetőség részei! És bízom benne, hogy ezek kellően elrettentik a hordákat, attól, hogy itt grasszáljanak! Ha mégsem, akkor pedig a jogok és a lehetőségek következzenek!
Kamp.

Kampfer 2016.08.31. 22:09:26

@abdul hackeem: Elégedetten láttam Magyarország mellett két hatalmas nagy 0-át, ami az átpakolt buckalakók számát jelzik. Amíg ez így van, addig támogatom a kormányt. Ha nem így lesz, akkor ebben a témában (IS) ellenük leszek!
Megjegyzem, a többiek sem nagyon kapkodnak ezekért a nagyon motivált 'munkaerőkért'! Ennyi n*cit!
Kamp.

...khm... 2016.08.31. 22:12:41

@abdul hackeem:
Miért, te abban vagy gyenge?
Segítsek?

...khm... 2016.08.31. 22:13:32

@abdul hackeem:
Ha meg halomra lőnék őket a határon, akkor az lenne a problémád.

abdul hackeem 2016.08.31. 22:43:57

@...khm...: aha. más nincs?
@Kampfer: itt voltak nektek. nem elég? most már acsarkodhattok kedvetekre

N. Barbie 2016.09.01. 00:25:41

@Janossz: "Közötök nincs Európához"
Ki írta ezt, te vagy én? Na ugye. Akkor ki is akarja megmondani megint, hogy ki és mi európai? Te, az ostoba ballib.
A lesajnált törpepárt meg esetleg nem azért törpe, mert a többség elvárásainak nem felel meg? Ettől még tetszeleghetnek a nagy ájróper szerepben, meg szólíttathatják magukat demokratának, de csak magukat nevettetik ki.
Pont azon a polcon vagytok. :D Remélem legalább te érted az ilyeneket. :)

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.09.01. 06:15:38

NEM az iszlamizációra, s NEM a ballibákra = IGEN a humanista, populista új Európára.

Varga Bertalan 2016.09.01. 06:58:57

A bejegyzés szerzőjének is lehet üzenni: Vigye haza nyugodtan azokat a "menekülteket", akiket ide akarnak telepíteni. Ha ezt nem teszi, fogja be a száját mihamarabb!

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2016.09.01. 07:25:32

Aki nem nemmel szavaz, az az iszlamista gyilkos csürhére szavaz. A molesztálókra, a terroristákra, gyilkosokra, vonaton szúrkálókra, ISIS-es gecikre.

Bobby Newmark 2016.09.01. 07:37:37

Szerintem ez hülyeség. Nem kell üzenni Orbánnak. El kell menni, leadni a "nem" szavazatot, kurvanagy arányban és nagy részvétellel, hogy hadd bízza el magát a köcsög meg a pártja, aztán '18-ban meg leváltani a gecibe.

Az Orbánnak üzengetés ideje egyrészt elmúlt, másrészt meg mit várnánk tőle? Hogy majd most hirtelen észbe kap, és visszaadja amit elloptak, meg elkezd kormányozni? Az nagyon naív elképzelés lenne.

Kedvére kell tenni egészen az országgyűlési választásokig, gondolja azt, hogy minden úgy megy, ahogy neki tetszik, azon meg elzavarni a picsába.

Helmut von Offenburg 2016.09.01. 07:45:08

@jt: Csak az a baj, hogy nem fogják. Az erről szóló indítványt kettő perc alatt leszavazta a parlament. És ne legyen illúziója, ezután is le fogják, ha olyan "fontos" figurákról van szó.
A rendszer egyoldalú, és nem felénk lejt. Számos embert ismerek akik a brüsszeli vízfejben dolgozik, és higgye el elképesztő összegek cserélnek gazdát. Ez a világ egyik legfontosabb lobbiközpontja, ami ugye a korrupció törvényesített formája.
Visszatérve az aktuális szavazásra, aki az igennel kampányol az Európa halálára, a saját múltjának eltörlésére, a terrorizmusra, az embercsempészetre fog szavazni. És sajnos rohamléptekkel haladunk efelé, köszönhetően az agyalágyult, valóságtól elszakadt, végtelenül inkompetens vezetésének.

1ghost 2016.09.01. 07:45:27

@Kampfer:

Te hitvány bérfidesztroll! Szokásod szerint megint telehazudtad a netet!Látom 6-7 nicken is tolod a fideszes baromságaidat, ráadásul egész nap! Fasza kis munkahely!

Egyébként meg rohadt egy dolog ez az internet, mi?

Itt okos emberek, okos gondolatokat is írhatnak! Kiderülhet, hogy nem mindenki olyan hitvány, mint ti.
Nem úgy mint a köztévén, ahol csak a narancsos hazugságcunami árad a nézőkre. Már aki nézi.

Ja, a kibaszott nagy migráncsozásod közepette elfelejtetted említeni a tejelő migráncsokat!

Tudod, a Rogán Tóninak! Amből tízmilliárdokat kaszáltok! Neked is jut belőle . Ők a jó migráncsok, ugyi, ti mocskos képmutató vandálok.

Úgyhogy takarodhatsz vissza tolvaj, korrupt orbán gazdád meleg valagába! Oda, ahonnan ideküldtek.
És az ilyen mondatokért még lovagkeresztet sem kérek!

Bobby Newmark 2016.09.01. 07:55:25

@Helmut von Offenburg: "aki az igennel kampányol az Európa halálára, a saját múltjának eltörlésére, a terrorizmusra, az embercsempészetre fog szavazni."

Ezt a kibaszottnagy faszságot elfelejtenétek már végre? TÖKMINDEGY mit szavazol. A szavazás kimenetele egy hangyafasznyit sem kötelezi az EUt. Akkor mi a faszt vergődsz?

doci606 2016.09.01. 09:28:56

Anélkül, hogy véleményt mondanék a témában, egy dolgot tisztán lehet látni: a magyar emberek többsége nem kér a bevándorlókból. Feltehetőleg ez vissza is fog köszönni a szavazáson. Azt nem lehet tudni, hogy milyen hatással lesz Brüsszelre ill., milyen "jogokat" ad a magyar kormánynak Brüsszellel szemben, de ...
De egy dolog világos: azok a pártok, akik most a többség akarata ellen mennek, azok bizony elég jelentősen csökkentik a sikeres szereplés esélyeit a következő választásokon. Így pont azt a célt fogják szolgálni, ami ellen elvileg harcolnak, a jelenlegi kormány hatalmon maradását.
Mindez puszta logika, semmi ideológia.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.01. 09:32:18

Az írás igaz lenne, ha a kvótanépszavazás arról szólna, aminek hazudják. De nem arról szól. Alapvetően az EU-tól való távolodásról szól. Viktor tudja, hogy EU tagként akármit is hoz a népszavazás a magyar parlament nem tud olyan jogszabályt hozni, amivel legálisan megakadályozhatná a menekültek kvóta szerinti nálunk való elhelyezését. Ez majd tovább mélyíti az EU-n belül a konfliktust és ezzel Putyin malmára hajtja a vizet. Tehát aki elmegy és nem érvénytelenül szavaz, az végső soron az EU-ból való kilépésünkhöz és a Putyin / Erdogan féle berendezkedésünkhöz asszisztál. Nem nagyon tudom, hogy épeszű ember hogy akarhatja ezt.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.01. 09:33:04

@doci606: Pontosan jól mondod. A fidesz ismét csapdát állított az országnak.

Omnisapient 2016.09.01. 10:25:44

"Amennyiben az uniós szerződések engedik, hogy Brüsszel a fejünk felett döntsön "kényszerbetelepítésről", akkor az uniós szerződések megváltoztatásának kezdeményezéséről vagy az EU-ból való kilépésről népszavazásnak van helye. (Ha nem engedik, akkor a népszavazás tárgytalan.)"
Ez így logikusnak hangzik. Utánajártál annak, hogy az úniós szerződések engedik-e?
Szerintem volt rá időd. Akkor miért nem tetted? Vagy ha megtetted, miért nem osztod meg velünk, hogy mire jutottál.

Peterpapo 2016.09.01. 10:34:15

Üdv Mindenkinek!

Nekem lenne pár kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban, mert sokszor ellentmondásos információkat kapok.

1. Tehet-e bármit is a kormány, ha sikeres lesz a szavazás?
2. Ha tesz valamit a kormány, azt az EU köteles-e elfogadni?
3. Ha nem köteles, de elfogadja a döntésünket, akkor ugye a be nem telepített migránsok után fizetnünk kellene. Azt miből fogjuk fizetni? Abból a pénzből, amit most fizetnek nekünk azok, akik állampolgárok szeretnének lenni, vagy valami másból? Ha abból, akkor miből fizetjük vissza a kérelmezőknek 5 év múlva a pénzt?
4. Ha nem tehet semmit a kormány és kötelesek leszünk befogadni migránsokat, akkor mennyi migránst kellene befogadnunk? Több tízezret, vagy csak pár ezer ellenőrzöttet?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.01. 10:39:33

@Kampfer:

Tökéletes összefoglalása a mainstrem ballib véleménysiktatúra minden hazugságának.

Gratulálok a végtelen türelemhez, és elbaszott időhöz.

Elbaszott az idő, mert a ballibeknél minden alfája és omegája Orbán.
Amit Orbán akar az rossz, amit nem az meg jó.
Axióma.

Ha nem akarja Orbán, hogy több tízezer migránst telepítsen az EU az országunkba, a házaink mellé, a szomszédba, akkor csak azért is behozzák őket, ha kell meg is szavazzák.

Elmebeteg bagázs.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.01. 10:44:03

@Peterpapo:

A kormány megteheti EU felhatalmazás nélkül is, hogy beengedi a migránsok tömegét.
Többen megtették az EU-ban, és kivétel nélkül mind megbánták, és toloncolnák őket vissza.

A szavazás arról szól, hogy az EU ne tehesse meg a betelepítést a kormányok hozzájárulása nélkül.
Megjegyzem van erre irányuló kísérlet, lásd pénzbüntetés.

Az EU politikusainak a barom ötleteit az EU állampolgárainak joga és kötelessége felülbírálni, ha társadalmi létük, biztonságuk, és integritásuk kerül veszélybe.

Minden fórumon el kell mondani az EU-nak, hogy nem tűrjük, hogy rólunk, nélkülünk döntsenek !

Megjegyzem Merkel már visszakozni látszik, de még nem biztos.
A népszavazásunk, és más országok határozott fellépése (Visegrádi Négyek) mind kell ahoz, hogy megváltoztassuk az eredeti Soros György által kitalált, és vezérelt gondolatsort, hogy az EU-t muszlimokkal árasszák el.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.01. 10:46:28

@Helmut von Offenburg:

Ugyanolyan hazaáruló az is, aki nem szavazásra, vagy érvénytelen szavazásra buzdít.

A kérdés egyértelmű:
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Aki erre igennel felel, vagy szándékosan akadályozza az érvényességét ennek a kérdésnek, az az IGEN-t támogatja.

Ami egyértelműen hazaárulás.

Peterpapo 2016.09.01. 11:14:31

@Ballib cenzúrázók réme 18:

Köszönöm az igyekezetedet, de ez egyik kérdésemre sem adott konkrét választ, csak egy általános propaganda szöveget toltál.

"Elbaszott az idő, mert a ballibeknél minden alfája és omegája Orbán.
Amit Orbán akar az rossz, amit nem az meg jó.
Axióma."

Mellesleg ez igaz rátok is, amit Orbán akar az minden jó és ha valaki mást mond, vagy csak gondol, az hazudik, vagy hülye. A ballibek között legalább van aki elgondolkodik azon, amit Orbán mond, nem nyeli be egyből "megrágatlanul".

2016.09.01. 11:28:18

Szeretném megkérdezni a migránsimogatókat, hogy miért itt tobzódnak és miért nem mondjuk a déli határon szopják torokig a migránsaikat?

1ghost 2016.09.01. 11:41:12

@icipicicsipa:

Szar dolog ez az internet, mi?

Mert itt nem csak az van, amit tolvaj, korrupt gazdád kiböfög. Te meg vissza. Undorító.

Tobzódos ügyében pedig a válasz: egyébiránt mi a retkes, enyveskezű, kurva gazdád faszáért nem a magyar időkön bégetsz félkegyelmű társaid között.

Jakabfy Andrásnak pedig gratulálok a cikkéért! Remek írás! Szerencsére sok honfitársunk vélekedik hasonlóképpen, mint a szerző. Nem véletlenül ütögeti a bérfideszpribékeket a guta.

konrada 2016.09.01. 11:44:38

@Peterpapo:
1. A mindenkori magyar kormány egyet tehet: érvényes népszavazás esetén nem képviselhet a kérdéstől eltérő álláspontot.
2. Az EU természetesen nem köteles elfogadni, de nem szokásuk az ilyen szinten meghozott nemzeti döntések ellen szóló határozatokat hozni. (Lásd, már most is elkezdtek visszakozni...)
3. Ez már érdekesebb kérdés, mert ilyent is elfogadhat az EU. Az más kérdés, mennyi lehet ez az összeg.
...mert ha az akkora, hogy az meghaladja az érintett országok átlágpolgárának egy életen keresztül megkereshető jövedelmét, az több kérdést is felvet...
...ha meg annyi az, amennyit az érintett országok segélyezési rendszerében 2-3 évre kifizetnek - míg önfentartókká képesek válni-, az bevállalható.
(Azért kérdéses, mert ha az előbbi az igaz, akkor azzal bizonyítják, hogy olyanokat telepítenének, kik nem hogy hasznos tagjai lehetnének az adott társadalomnak, de kifejezetten olyan veszélyforrások, mely csak az átlagos polgárnál jóval nagyobb költségek mellett tartanak kezelhetőnek...)
4. Ezen folyik a vita. Nem véletlen kvótaként lett elhíresülve, nem kontingensként. Mert előbbi esetben igazítható - állandósítható - a körülmények függvényéhez, a kontingens meg egyszeri fix megállapodás.
Hogy értsük: a számokban szereplő cca. 1300 főt egy adott pillanatban megsaccolt 140-150 ezres bevándorló létszám 1,79%-a.
...igez ettől már visszakoznak, mert nagy az ellenállás, de a jelenlegi számok alapján - amennyiben ellenállás nélkül elfogadtuk vona már az első pillanatban: 20 ezer fő fölött tartana, és ha az EU nem tesz semmit az akkori álláspontnak megfelelően, úgy a potenciális menekültekből 100 ezer feletti olyan bevándorló is juthatna pár éven belül, akiknek még a magyar rögvalóság mellett is - főleg az EU által meghatározott segélyek mellett - jobb élete volna, mint túlnépesedett hazája sivatagában...

Van még kérdés, vagy ezeket beszéljük át pontonként?

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.01. 11:57:04

@konrada:
Legfrisebb hír:

index.hu/belfold/2016/09/01/az_mszp_tamogatja_a_kormany_menekultkvota_elleni_harcat/
Az MSZP támogatja a kormány menekültkvóta elleni harcát
Az MSZP kész lenne támogatni a kormányt a kötelező kvóták elleni fellépésben abban az esetben, ha az Európai Unió valóban tervezne ilyen lépéseket, mondta Molnár Gyula pártelnök a Hír Tv-nek.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01. 11:58:24

Gyertek csak libsik szavazni. Veletek talán meglesz a 4 milliós részvétel..:))

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.09.01. 12:00:05

@icipicicsipa: Honnan tudod, hogy nem onnan kommentelnek két numera között?

Peterpapo 2016.09.01. 12:27:04

@konrada:

Igazából jó lenne pontonként végig menni:

1. Amit itt leírtál az nem konkrétum, vagyis nem kaptam választ arra, hogy mondjuk megteheti-e, hogy hozhat-e olyan törvényt, ami meggátolhatja a betelepítést?
2. Ez rendben van addig, hogy nem köteles elfogadni, de a "nem szokásuk" az mit jelent? Milyen példa van hasonlóra a brexiten kívül, amire valójában nem volt, mert nem lehetett semmilyen beleszólásuk?
3. Itt konkrét összegről is volt más szó, ha jól emlékszem 350000 euró/fő. Gondolom, azért mondhatták ezt az összeget, mert Magyarországon ennyiért vásárolhat bárki hivatalosan állampolgárságot. És ha már itt tartunk. Honnan tudjuk, hogy aki fizet, az nem terrorista? Mennyiben más az ellenőrzése a fizetőknek, mit a nem fizetőknek? Persze a darabszámot nem figyelembe véve, mert az nem mérvadó az ellenőrzés szempontjából.
4. Navracics Tibor mondta, hogy csak pár ezer emberről lenne szó, akiket előzőleg már leellenőriztek. Mint tudjuk ő az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa. A ha elfogadtuk volna, akkor itt és itt tartana kitétel pedig pusztán csak feltételezés.

2016.09.01. 12:31:32

@A megvalósult amerikai ólom..:

Kizárt.
Akkor nem lenne ennyire ideges, mert megkapta volna a mai napi "betevőjét". :)

Peterpapo 2016.09.01. 12:42:39

@A megvalósult amerikai ólom..:

"Gyertek csak libsik szavazni. Veletek talán meglesz a 4 milliós részvétel..:))"

És ez miért jó?

konrada 2016.09.01. 12:52:23

@Peterpapo:
1. Hozhat.
2. Voltak olyan francia, német, és egyéb olyan nagymértékű agrártüntetések, melyek után visszavontak, finomítottak a döntéseken, de olyan választások is -görögök,stb... - melyben a döntő program az EU akarattal ment szembe, ott is finomítottak, de például a román-bolgár Schegen tagság is - miközben az EU parlament támogatta - egy holland népszavazáson bukott meg...
Szóval mint írtam, nem szokásuk.
3. Erről írtam én is: Ha szerintük ennyibe kerül egy általuk telepítendő migráns az adott országnak, akkor az azt jelenti, hogy nem hogy hasznosnak, de kifejezetten veszélyesnek, és drágán eltarthatónak tartják az elosztandókat.
(S bár nem tartozik ide a kérdésed: azt tudod, hogy már például a dánok is elveszik azon migránsok értékeit, akik segélyt vesznek fel? No, ha valaki 350 ezer eurót letesz, az valószinűleg nem fog másnap a segélyíroda elött sorban állni, mert annyi esze van, hogy tudja, azok a valós áraknál sokkal drágábban működnek, és ha azt levonják a pénzéből...;), ...s a másikra is: a gazdag is megőrülhet, de - bár nem hangzik szépen a szépészkedő közmondással ellentétben: a pénz boldogít.
Kevesebben lesznek ámokfutó kilátástalanok, megvásárolható kamikázék, ha van mit a tejbe aprítani: ennek utána lehet nézni a statisztikákban is.)
4. Navracsics az EU Bizottság egyik tagja, nem nagyon mondhat mást.
...s akkor sem mondhatna, amikor rádöbben az EU bizottság, hogy a már most bent lévő 1,5 millió 1,79%-a nem 1-2 ezer fő, csak annyit, ennyi van a kvótában...

$pi$ 2016.09.01. 12:55:13

@Peterpapo: "4. Navracics Tibor mondta, hogy csak pár ezer emberről lenne szó, akiket előzőleg már leellenőriztek. Mint tudjuk ő az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa. A ha elfogadtuk volna, akkor itt és itt tartana kitétel pedig pusztán csak feltételezés. "

Már a bértollnok index is megírta, hogy eddig 52 000 embert próbáltak visszatoloncolni magyarországra, de azért ti csak erőltessétek az 1200 főt, biztos mindenki elhiszi. Mert tök hihető, hogy 1200 fő betelepítése megoldana európában bármit is, amikor már eddig is másfél millióan jöttek.

"1. Amit itt leírtál az nem konkrétum, vagyis nem kaptam választ arra, hogy mondjuk megteheti-e, hogy hozhat-e olyan törvényt, ami meggátolhatja a betelepítést?"

A parlament olyan törvényt hoz, amilyet akar, hiszen magyarország független ország. Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor meg lehet támadni nemzetközi bíróságon. Ha a nemzetközi bíróság ellenünk ítél, akkor a parlament vagy hatályon kívül helyezi a törvényt vagy nem. Aztán lehet nyomást gyakorolni az országra ami vagy hatásos vagy nem.

Ha ennyire nem vagy tisztába az ügymenettel, akkor szerintem olvass utána.

"amire valójában nem volt, mert nem lehetett semmilyen beleszólásuk?"

Olvass utána. Egy évben több száz kötelezettségszegési eljárás van az EU-ban, nem kell beijedni.

"És ha már itt tartunk. Honnan tudjuk, hogy aki fizet, az nem terrorista? "

A fizetősek nemzetbiztonsági átvilágításon esnek át. Nem tudjuk, hogy nem terrorista, mert nincs tévedhetetlen rendszer, de van ellenőrzés.

"Mennyiben más az ellenőrzése a fizetőknek, mit a nem fizetőknek?"

Az illegálisan belépők esetében semmiféle ellenőrzés nincs.

"Persze a darabszámot nem figyelembe véve, mert az nem mérvadó az ellenőrzés szempontjából."

Dehogynem mérvadó. De sokkal mérvadóbb, hogy ha a fizetős idejön és azt mondja, hogy nincsenek papírjai, akkor elküldik a csába.

Billy Pilgrim 2016.09.01. 13:03:26

@$pi$: "Már a bértollnok index is megírta, hogy eddig 52 000 embert próbáltak visszatoloncolni magyarországra, de azért ti csak erőltessétek az 1200 főt, biztos mindenki elhiszi. Mert tök hihető, hogy 1200 fő betelepítése megoldana európában bármit is, amikor már eddig is másfél millióan jöttek."

Az ilyen félhazugságokkal operáló pszeudokommunistákat kell egy jó habos köpettel díjazni. 52 000 embert próbáltak a dublini rendelet értelmében visszaküldeni, hogy mi bíráljuk el a menedékkérelmüket. Nem vissza- és betelepíteni, te szándékosan idióta.

Nancsi 2016.09.01. 13:09:02

Hogy kerülhet fel egy érdektelen, marginális kis p.csa párt 120. rendű funkcionáriusának a blogja az index főoldalra? Ez itt az igazi kérdés...

Peterpapo 2016.09.01. 13:18:08

@konrada:

Köszönöm a válaszokat!

Peterpapo 2016.09.01. 13:29:15

@$pi$:

"A parlament olyan törvényt hoz, amilyet akar, hiszen magyarország független ország. Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor meg lehet támadni nemzetközi bíróságon. Ha a nemzetközi bíróság ellenünk ítél, akkor a parlament vagy hatályon kívül helyezi a törvényt vagy nem. Aztán lehet nyomást gyakorolni az országra ami vagy hatásos vagy nem."

Igen erről már hallottam valahol. Hol is? Ja például a reklámadónál. Ja és még az élelmiszerlánc-felügyeleti díjnál és a dohánytermék-értékesítési adónál. Na meg az internetadó csökkentésénél is. Asszem még a telekomadónál is.

...khm... 2016.09.01. 15:18:46

@Bobby Newmark:
Az ötlet jó, már csak egy kérdés maradt:
Kire?

(Mert hogy nagyon le kéne cserélni, az egyértelmű.)

$pi$ 2016.09.01. 15:22:25

@Billy Pilgrim: "Nem vissza- és betelepíteni, te szándékosan idióta. "

Nem mi? Csak át akarták tolni a határon, de nem betelepíteni és nem is visszatelepíteni akarták. Csak annyit, hogy itt legyenek és ne náluk.

Tudod öregem, ezek a csávók nem véletlenül dobálták ám el a papírjaikat! Ahol vannak ott a helyiek nyakán rohadnak, mert nem lehet hova toloncolni őket. Pont ezért próbálják meg idetolni őket. Nem azért, mert lusták elbírálni a kérelmeiket, hanem azért, mert nem tudják hova tolni őket.

Azért csak idiótázz nyugodtan, biztos sokan nem gondolják, hogy biztos nem betelepíteni akarják őket csak úgy... tudod... áttolni a határon mint Pista bá a kutyaszart.

eßemfaßom meg áll 2016.09.01. 16:12:49

"terrorral keltenek félelmet, pedig a terroristák csak kihasználják azt, hogy a magyar kormány nem volt érdekelt, hogy a menekülőket Röszkén regisztrálja, ha ezt megtette volna, nem jöhettek volna terroristák,"

Ez szimpla hazugság

a, a tenoristát nem különösebben érdekli, hogy megvan-e az ujjlenymata, az ujja ugyis felrobban vele együtt
b, nemrég az összes demokrata azon visított, hogy a vonatos baltás tenoristát a #geciorbán regisztrálta és engedte be a jóEUba, szóval ennyit ér regisztráció a tenoristák ellen

Kampfer 2016.09.01. 16:29:55

@abdul hackeem: Te szimplán hülye vagy! Nem 'nekünk' voltak itt, hanem mert ők így akarták, szartak mindenre! A f*szom akar acsarkodni, nyugiban szeretnék itt éldegélni. És még bömbit meg spanyol nyaralót sem akarok magamnak! Legyen a fritzeké! És teljesedjék be a szerelmük a migráncsokkal. Ne legyenek itt és senki sem fog acsarkodni.
Kamp.

Kampfer 2016.09.01. 16:50:16

@1ghost: "Te hitvány bérfidesztroll!"

A jó qrv*anyádat, kis lapostetű!

"Szokásod szerint megint telehazudtad a netet!"

Ide várom a PONTOS megjelölést, hogy hol hazudtam! De PONTOSAN idézz, mi volt a hazugság!

Mellesleg, ha valóban lenne eszed is és olvasnád, amit írtam, talán leesne a valódi viszonyom a fideszhez...! Persze egy egysejtűtől miért várnánk el ilyesmit?

"Látom 6-7 nicken is tolod a fideszes baromságaidat, ráadásul egész nap! Fasza kis munkahely!"

Pontos bizonyítékot várok tőled erre a hülyeségedre! Bloggazda, szolgáltató, TEK vagy amit akarsz, de bizonyítsd! Mellesleg, ha tényleg lenne agyad, láthatnád, hogy délelőtt és koradélután nem írogatok. Mellesleg, a munkahely tényleg egész jó.

"Egyébként meg rohadt egy dolog ez az internet, mi?"

Semmi bajom vele, viszonylag olcsó és tényleg elég gyors is. Tájékozódni is kiválóan alkalmas. Javaslom erre neked is!

"Itt okos emberek, okos gondolatokat is írhatnak! Kiderülhet, hogy nem mindenki olyan hitvány, mint ti."

Jaja, kiváló példája lehetnél te magad is, ha nem kett volna apád-anyád édestestvér! De ugye az a fránya genetika... Sok dolgot meghatároz! A te lehetőségeidet is...

"Ja, a kibaszott nagy migráncsozásod közepette elfelejtetted említeni a tejelő migráncsokat!"

Amint róluk fog szólni a poszt és a referendum, arról is ki fogom fejteni a véleményemet! De tudod: a témához kapcsolódóan... Erről szólna a kommentelés. Jah, én balga! Mit magyarázok én neked, kis betyárkörte!

"Tudod, a Rogán Tóninak! Amből tízmilliárdokat kaszáltok! Neked is jut belőle."

Mivel nem támogatom sem a fideszt, sem a tónit, továbbá munkavállalójuk sem vagyok, így onnan biztosan nem jut semmi. Nekem biztos nem...

"Ők a jó migráncsok, ugyi, ti mocskos képmutató vandálok."

Mint mondottam volt, nem róluk volt szó, de ha tényleg lenne agyad és olvasnál is, már olvashattad volna, hogy qrvára nem támogatom azokat SEM! De képességek híján persze hiába is írok neked, csak összeolvadnak a betűk a fejedben és egy nagy büdös narancsot látsz! Szar életed lehet! :-)

Mellesleg tényleg jó dolog ez a net! Neked is hasznos, úgy lehet vadul pofázni, hogy nem követi az ilyen fröcsögésed azonnali pofánrúgás! Jó dolog, mi? ;-)

"Úgyhogy takarodhatsz vissza tolvaj, korrupt orbán gazdád meleg valagába! Oda, ahonnan ideküldtek."

Ideges vagy, kicsirigó? :-) Naggyon helyes! Termeld azt a gyomorsavat, emeld a vérnyomást!!! :-) Ne feledd! Tested minden porcikáját újrahasznosítja az orbánista egészségügy! Szóval csak hajrá! És feltétlenül orbán nevével a szádon dögölj ám meg!!! :-)

"És az ilyen mondatokért még lovagkeresztet sem kérek!"

Azt nem is kapnál!!! ;-) De előbb-utóbb megkapod, ami jár! ;-) Na, innetől 'ignore'!

Előre az agyvérzésért kis szellemirtó!!! Megalol...
Kamp.

@Ballib cenzúrázók réme 18: Üdv!

Végülis türelem az van, továbbá ha már írunk, akkor legalább minimális önigénnyel tegyük. De nem feltétlenül célom meggyőzni bárkit is. Mindenki döntse el magában, mi a fontos neki! De poszter csúsztatásaira szerintem érdemes reagálni, már csak politikus volta miatt is! Az orbánnak is lenne bőven, mit beolvasni! De ugye ő nem ír blogot a neten... Vagy csak nem tudok róla???
De köszönöm!
Kamp.

1ghost 2016.09.01. 22:55:27

@Kampfer:

Te ócska bérfideszes! Te korrupt orbánszajha! Az összes hazug mondatodat, már elsütötted ezerzer, tucatnyi nickeden.

Hitvány habonybérenc, messziről bűzlesz, mindegy hány nick mögé bújsz.

A sitten fogsz megrohadni a tolvaj gazdáddal együtt, erre már most mérget vehetsz.

eßemfaßom meg áll 2016.09.02. 08:40:19

@1ghost: Orvos mikor ellenőrizte utoljára az állapotodat?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.04. 14:30:04

Már az osztrákokná is kezdődik:

index.hu/kulfold/2016/09/04/tobb_not_zaklattak_egy_osztrak_bucsuban/

A bloggernek nyilván ez hiányzik Magyarországon is.
süti beállítások módosítása