HTML

Bemutatkozás

jakabfy_02.jpg

Jakabfy Tamás vagyok, az LMP képviselője Józsefvárosban, Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje.

Az LMP jelöltjeként azért küzdök, hogy egy tisztességes országgá váljunk, ahol nincsenek pártokhoz kötődő botrányok, mert a pártok nem lopják a közpénzt, nincs kiváltságos osztály, és nem csalják el az adót. Ahol az erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítjuk, nem magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

lmp_logo.jpg

Friss topikok

Címkék

Az LMP jelöltje: Jakabfy Tamás

2013.12.05. 00:11 jt

JT+JS.jpgAz LMP belső malmai a hétvégén meghozták az utolsó döntést: az LMP képviselő-jelöltje Budapest 6-os körzetben (Józsefváros és Ferencváros külső részei) Jakabfy Tamás, józsefvárosi önkormányzati képviselő.

1997. óta élek Budapesten, 2003. óta lakom a körzetben, Józsefváros középső részén. Alkalmazott matematikus diplomám van, és távközlési, internetes mérnökként dolgozom. Kisfiam 2013. május 1-jén született.

Önkormányzati képviselőként kiemelt fontossággal a következő ügyeket vittem az utóbbi években:

Zöld ügyek: fásítástól a közösségi kerteken keresztül a papírfelhasználás csökkentésén át a környezetrombolás elleni fellépésekig, például a Ludovika téri beruházás kapcsán. Zöld beruházások, fenntartható rezsicsökkentés fogyasztáscsökkentéssel.

Szociális ügyek: gyermekes anyák lakásvesztésének elkerülése (pl családok átmeneti otthona), a lakhatási lehetőségek bővítése üres lakások felújításával, és bérbe adásával, a hajléktalanok elleni hadjárat elleni fellépés (súlyos jogsértés, amíg az ellátó rendszerben nincs elég férőhely).

Tiszta közélet: nyilvános ügynökaktákat, hogy derüljön ki, mely pártokban ülnek a kommunista ügynökök! Ne bizniszeljen az állam és az önkormányzatok offshore cégekkel, több átláthatóságot és nyíltabb verseny a beszerzésekben! Rendezzük átláthatóan a politikusok juttatásait!

Civil ügyek: adjunk több beleszólást az állam, önkormányzat ügyeibe az állampolgárok civil szerveződéseinek, adjunk nekik helyet, és legyenek közösségi tervezési és részvételi költségvetési projektek!

Ingatlanügyek: a szakbizottság tagjaként azt próbáltam elérni, hogy a kevés jó helyen levő önkormányzati helyiségért versenyben több bérleti díjat kapjon a kerület, ne adjunk indokolatlan kedvezményeket a közterület-használat díjaiból, ne szerződjünk offshore vagy csaló cégekkel.

A részletes programmal nemsokára folytatásokban jelentkezünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr15676194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.