HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Reggel indulunk!

2014.02.16. 23:42 jt

Holnap reggel kezdődik a választási kampány látványosabb része. Eddig csak óriásplakátokon és a médiában üvöltöttek a kartellpártok kígyót-békát egymásra, most itt az ideje, hogy közvetlenül keressék fel a választókat, hogy a körzetenként szükséges 500 ajánlást összegyűjtsék, amely az új Kubatov-Simicska optimalizált választási rendszer szerint szükséges. Mifelénk eddig már 20 feletti párt jelentkezett be a jelöltállításra, legnagyobb része véleményem szerint esélytelenül, a választási kampánytámogatásra hajtva.

Az LMP (és bármely kis párt) számára a jól sikerült jelöltállítás létszükséglet. 2010-ben is az röpített minket a parlamentbe, hogy a jelöltállításkor bebizonyítottuk, hogy országos hálózattal rendelkezünk. Most is kint vagyunk már pár hete az utcán (a kép szombaton készült a Blaha aluljáróban), de holnaptól mindez két hétig élesben fog menni. Négy éve mindenhol volt jelöltünk, de még nem tudtuk mindet felállítani, ennek ellenére az ország minden megyéjében választható volt az LMP lista. Idén viszont azt tervezzük, hogy az ország minden egyéni jelöltje állni fog, még az új törvények, körülmények között is. Nálunk a felkészülés néhány hetes időszaka jól sikerült, izgalommal várjuk a reggeli startot!

És kérünk mindenkit, hogy támogasson minket aláírásával kitelepüléseinken a Blaha és a Corvin negyed aluljáróiban, esetleg a további 20-30 standunk bármelyikénél a városban, vagy amikor lakásán felkeressük. Előre is köszönjük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr935817488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása