HTML

Bemutatkozás

jakabfy_02.jpg

Jakabfy Tamás vagyok, az LMP képviselője Józsefvárosban, Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje.

Az LMP jelöltjeként azért küzdök, hogy egy tisztességes országgá váljunk, ahol nincsenek pártokhoz kötődő botrányok, mert a pártok nem lopják a közpénzt, nincs kiváltságos osztály, és nem csalják el az adót. Ahol az erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítjuk, nem magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

lmp_logo.jpg

Friss topikok

Címkék

Józsefváros Habonyt eteti

2015.07.31. 12:50 jt

A ma reggeli, nyári szünet előtti utolsó bizottsági ülés váratlan fejleményt tartogatott.

Az önkormányzat a becsődölt Helyi Téma helyett új médiapartnert keresett, hogy a kerületi újság és a Heti Válasz mellett más fideszes sajtóterméket is kitömjön egy kis pénzmaggal. Ez "természetesen" Habony Árpád Modern Media Group nevű cégének Lokál című lapja lett. Hiába, nem lehet a nagypolitika trendjeit figyelmen kívül hagyni.

Habony félmilliós Gucci táskával (kép innen)

Lássunk pár dolgot, hogy lett az eljárás a Modern Média Groupra kiírva.Technikai észrevételeim után felemlegettem az úr politikai szerepét, és amikor egy, a nyilvántartásban nem szereplő rendszámú járművel sértette a KRESZt, de mikor a nyugdíjasveréséről szerettem volna megemlékezni, majd arról, hogy luxusban él, de sehonnan nem kap fizetést, Soós György bizottsági elnök megvonta tőlem a szót.

  1. A beszerzést a közbeszerzési értékhatár alatt tartották. Így a szerződés csak 4 hónapos lesz, ami 17 megjelenést tartalmaz. Az eddigi hasonló szerződéseket egy évre kötötték.
  2. Az alkalmassági követelmények között az utolsó 3 hónap kiadott újságairól kértek referenciát. Mit ad Isten, Habony lapja épp 3 hónapja indult.
  3. A teljesítés helye Budapest közigazgatási területe. Azaz a kerület nem kér kerületi célzást sem. A Lokál hat mutációban jelenik meg a 23 kerületben.
  4. Egymillió forint árbevétel elég az utolsó 3 hónapból (erről sem kellett igazolás, csak egy nyilatkozat), pedig mi a becsült érték szerint 7 milliót fizetünk 4 hónap alatt.
  5. A kiírásban az van nevesítve, hogy egy oldalas hirdetést vásárolunk, az nincs, hogy mekkora is ez az oldal. Pedig az nagyon nem mindegy. Vajon így hogy számolták ki a becsült értéket egyáltalán? Azt a választ kaptam, hogy vettek egy átlagos oldalméretet.
  6. A jelentkezőknek nem kellett megadniuk azt sem, hány józsefvárosi címre terítik az újságot.

A részletes dokumentációt a nyári szünet után tudom áttanulmányozni, a folytatás akkor következik. Nemsokára pedig arról, hogy nyer a becsült érték felett 9 millióval közbeszerzést egy volt fideszes képviselő. A mai beszerzéseken ugyanis ez a párt tarolt.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr217668134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jakabfy Tamás: Józsefváros Habonyt eteti 2015.07.31. 21:26:01

Az önkormányzat a becsődölt Helyi Téma helyett új médiapartnert keresett, hogy a kerületi újság és a Heti Válasz mellett más fideszes sajtóterméket is kitömjön egy kis pénzmaggal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states1 2015.07.31. 22:21:08

Kocsis Máté titeket megsemmisített a választók jóvoltából a kerületben. Kábé mint egy profi rovarirtó a büdösbogarat. Esélyétek nincs a visszatérésre, pláne nem ilyen szánalmasan együgyű próbálkozásokkal.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.08.01. 08:16:25

Deaszocikis...bajnai és gyúúrcsány..gyúúrcsány és bajnai..

Cash és Tango..Tango és Cash...!

Netuddki. 2015.08.01. 08:33:49

@states1: Valahogy nem értem az összefüggést a fideszes önkormányzat korrupciója és a blogíró személye közt. A személyeskedést csak nem a korrupcióról való figyelemelterelésre használnád? De.
Hát neked se magas az erkölcsi mércéd, mint a gazdáidnak...

miért 2015.08.01. 13:45:54

..ez még csak a kezdet. Mennek meg a címeres vitrinőrnek súlyos milliárdok is. Akkor egybites hívei biztos boldogabbak lesznek...

Argus 2015.08.01. 20:30:54

@states1: Akkor olvasgasd azt a szart Nem érdemelsz többet csicska

Ejkekjetter 2015.08.02. 00:56:19

Engem Árpika anyjának ügyei jobban érdekelnének, Árpád egy senki, kizárólag annyit tud felmutatni, hogy az anyja fia, az összes többi csak járulék

jt · http://lmp678.blog.hu 2015.08.02. 23:37:39

@states1: nem tudok visszatérni a hatalomba, mert ott még sosem voltam. Mi 2009-ben alakultunk, akkor a Bajnai kormány ellenzékeként, 2010-től pedig a fidesz ellenzékeként.
Árpád viszont nyíltan lopja a pénzemet, amely nem a polgármesteré, hanem a miénk, adófizető kerületi polgároké.