HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Józsefváros Habonyt eteti

2015.07.31. 12:50 jt

A ma reggeli, nyári szünet előtti utolsó bizottsági ülés váratlan fejleményt tartogatott.

Az önkormányzat a becsődölt Helyi Téma helyett új médiapartnert keresett, hogy a kerületi újság és a Heti Válasz mellett más fideszes sajtóterméket is kitömjön egy kis pénzmaggal. Ez "természetesen" Habony Árpád Modern Media Group nevű cégének Lokál című lapja lett. Hiába, nem lehet a nagypolitika trendjeit figyelmen kívül hagyni.

Habony félmilliós Gucci táskával (kép innen)

Lássunk pár dolgot, hogy lett az eljárás a Modern Média Groupra kiírva.Technikai észrevételeim után felemlegettem az úr politikai szerepét, és amikor egy, a nyilvántartásban nem szereplő rendszámú járművel sértette a KRESZt, de mikor a nyugdíjasveréséről szerettem volna megemlékezni, majd arról, hogy luxusban él, de sehonnan nem kap fizetést, Soós György bizottsági elnök megvonta tőlem a szót.

  1. A beszerzést a közbeszerzési értékhatár alatt tartották. Így a szerződés csak 4 hónapos lesz, ami 17 megjelenést tartalmaz. Az eddigi hasonló szerződéseket egy évre kötötték.
  2. Az alkalmassági követelmények között az utolsó 3 hónap kiadott újságairól kértek referenciát. Mit ad Isten, Habony lapja épp 3 hónapja indult.
  3. A teljesítés helye Budapest közigazgatási területe. Azaz a kerület nem kér kerületi célzást sem. A Lokál hat mutációban jelenik meg a 23 kerületben.
  4. Egymillió forint árbevétel elég az utolsó 3 hónapból (erről sem kellett igazolás, csak egy nyilatkozat), pedig mi a becsült érték szerint 7 milliót fizetünk 4 hónap alatt.
  5. A kiírásban az van nevesítve, hogy egy oldalas hirdetést vásárolunk, az nincs, hogy mekkora is ez az oldal. Pedig az nagyon nem mindegy. Vajon így hogy számolták ki a becsült értéket egyáltalán? Azt a választ kaptam, hogy vettek egy átlagos oldalméretet.
  6. A jelentkezőknek nem kellett megadniuk azt sem, hány józsefvárosi címre terítik az újságot.

A részletes dokumentációt a nyári szünet után tudom áttanulmányozni, a folytatás akkor következik. Nemsokára pedig arról, hogy nyer a becsült érték felett 9 millióval közbeszerzést egy volt fideszes képviselő. A mai beszerzéseken ugyanis ez a párt tarolt.

7 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr767668134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jakabfy Tamás: Józsefváros Habonyt eteti 2015.07.31. 21:26:01

Az önkormányzat a becsődölt Helyi Téma helyett új médiapartnert keresett, hogy a kerületi újság és a Heti Válasz mellett más fideszes sajtóterméket is kitömjön egy kis pénzmaggal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states1 2015.07.31. 22:21:08

Kocsis Máté titeket megsemmisített a választók jóvoltából a kerületben. Kábé mint egy profi rovarirtó a büdösbogarat. Esélyétek nincs a visszatérésre, pláne nem ilyen szánalmasan együgyű próbálkozásokkal.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.08.01. 08:16:25

Deaszocikis...bajnai és gyúúrcsány..gyúúrcsány és bajnai..

Cash és Tango..Tango és Cash...!

Netuddki. 2015.08.01. 08:33:49

@states1: Valahogy nem értem az összefüggést a fideszes önkormányzat korrupciója és a blogíró személye közt. A személyeskedést csak nem a korrupcióról való figyelemelterelésre használnád? De.
Hát neked se magas az erkölcsi mércéd, mint a gazdáidnak...

miért 2015.08.01. 13:45:54

..ez még csak a kezdet. Mennek meg a címeres vitrinőrnek súlyos milliárdok is. Akkor egybites hívei biztos boldogabbak lesznek...

Argus 2015.08.01. 20:30:54

@states1: Akkor olvasgasd azt a szart Nem érdemelsz többet csicska

Ejkekjetter 2015.08.02. 00:56:19

Engem Árpika anyjának ügyei jobban érdekelnének, Árpád egy senki, kizárólag annyit tud felmutatni, hogy az anyja fia, az összes többi csak járulék

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2015.08.02. 23:37:39

@states1: nem tudok visszatérni a hatalomba, mert ott még sosem voltam. Mi 2009-ben alakultunk, akkor a Bajnai kormány ellenzékeként, 2010-től pedig a fidesz ellenzékeként.
Árpád viszont nyíltan lopja a pénzemet, amely nem a polgármesteré, hanem a miénk, adófizető kerületi polgároké.
süti beállítások módosítása