HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Érdekességek a kamupártok körül

2014.03.04. 15:42 jt

A teljesség igénye nélkül a következő érdekességek történtek a választókörzetemben a jelöltállítás hajrájában:

  • Egy jelölt a lejárat napján fél 4-kor még felvett egy ajánlóívet, és azt 4 előtt teleírva vissza is hozta. Biztos, a sarkon várták a haverok.
  • Egy másik jelölt több ívet adott le úgy, hogy egy világoskék tollal volt kitöltve az egész, kivéve az aláírások, amelyek ugyanazzal a sötétkék tollal. Az adatok érvényesek voltak.
  • Egy újabb jelölt 880 körüli leadott ajánlásából csak (és épp) 501 lett érvényes.
  • Volt egy csomag, ahol sok íven keresztül minden adat rendben volt, kivéve, hogy rossz volt az anyja neve (szerencsére ezek így érvénytelenek). Bizonyíték nélkül is élek a gyanúperrel, hogy vagy elcsúszott egy oszlop az excelben, amiről átírták, vagy a megvásárolt adatok direkt rosszak voltak.
  • És a legszebb, hogy valaki felvett 80 ívet, ezeken összesen leadott 1 (egy) darab aláírást, ebből érvényes 0 (nulla).

Szerencsére a 30 pályázóból csak várhatóan mindösszesen 12 párt lesz a szavazólapon, viszont ebből legalább hármat csak kamupártnak tudok minősíteni, lévén, jelöltjük ismeretlen, és sose találkoztunk velük sem a gyűjtés alatt, sem korábban. Mindeközben olyanok nem ugrották meg a szintet (pl a 4k!), akik tényleg láthatóan gyűjtöttek.

Ezzel a bejegyzéssel be is fejeztem a foglalatoskodást azokkal a pártokkal, amelyeket nem láttunk gyűjteni. Mi egy másik ligában focizunk, ott ahol egy pártnak 106 helyen, tehát az ország minden pontján van jelöltje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr505843116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása