HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Pisiljünk együtt Kocsis Mátéval!

2014.12.10. 00:36 jt

Mára már igazából csak az a kérdés maradt, hogy Kocsis Máté maga dobta be az ötletet vagy megkapta rá az engedélyt a Habony művektől, de engem, mint kívül(és távol)állót ez meglehetősen hidegen hagy.

Fontos az, hogy eszement baromság az egész, hiszen a sajnos manapság már a legegyszerűbben megkapható dizájnerdrogokat (amit sok százan, néhány ezren lőnek Józsefvárosban) a folyton változó összetétel miatt jó eséllyel ki sem mutatná a teszt, ebből látszik, mekkora lufi az az egész.

Próbáljuk felfedni a keletkezés körülményeit!

Először is emlékezzünk, hogy az utóbbi időben volt egy helyi képviselőnek drogbotránya. Nyilván innen jön, hogy kötelezzük tesztre a politikusokat. Pipa.

Másrészt csütörtök reggel, egy nappal a facebook poszt előtt Polgármester Úr a következő néhány perces monológot mondta el neki nem tetsző újságírókról (nevesítve!), nyilván innen jön az újságírós szál:

Azon kommentelők között, akik életszerűen megtippelik, hogy jöttek képbe a gyerekek, politikusi vizeletmintákat sorsolunk ki. Ha netán ezekre nem tartana igényt, akkor eljuttatjuk az illetékes elvtársaknak.

És itt jelzem, mint apa: nem állok jót magamért, ha az én kisfiamhoz hozzá mernek nyúlni!

Na, akkor gyerünk, hova kell menni pisilni. Én megyek bármikor. Ha már ez a népharag által egyre inkább sújtott uralkodó osztály legújabb fétise.

5 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr66966059

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Most akkor mire figyeljünk a bankautomatáknál? 2014.12.11. 09:57:30

Kedves Rendőrség, köszönjük az okulásunkra kiposztolt egyperces izgalmas kisfilmet, amitől csak az aggodalmunk és a bizalmatlanságunk lett nagyobb a bankautomatákkal kapcsolatban, de a végén úgy maradtunk. Mármint tudatlanul. A hír röviden annyi, hogy...

Trackback: Biztos, hogy te megkapnád az USA-vízumot? 2014.12.11. 09:52:24

Mitől függ, hogy beléphetsz-e az Egyesült Államokba? Semmitől. Elég, ha nem tetszik valamelyik hivatalnoknak a fizimiskád. Ha túl kövér vagy. Ha túl sovány. Ha túl alacsony. Ha túl magas. Ha túl fehér. Ha túl fekete. Ha túl sárga. Az USA szemében a ne...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talicskás munkásember 2014.12.11. 09:19:22

Én tódítanék a javaslaton, szerintem bűnmegelőző jelleggel a felnőtt korosztály évente egy-két hetet ülhetne a sitten. Nem egyszerre, váltásban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.11. 09:23:51

és twittertomi már kijelentette, hogy ő még sose drogozott. :D:D

Gazz 2014.12.11. 10:57:45

@doggfather: Na igen, Tompi az én estémet is felvidította tegnap.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.12. 11:38:36

@Gazz: ugye? mikor olvastam percekig röhögtem, és a telefon is kiesett a kezemből. :D
süti beállítások módosítása