HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Idióta

2014.02.06. 23:22 jt

Az idióta kifejezés görög eredetű az idios saját maga, magán szóból. Eredetileg olyan polgárt jelent, aki nem vesz részt a demokratikus városállam politikai életében. (Wikipédia)
 

Így nevezte Kövér ma az LMP-seket.
Ezzel szemben mi az igazság? Az LMP képviselők kikérték az előzetes tanulmányokat, amelyeket titkosítottak 10 évre. Ezek a képviselők számoltak: ha a hiteltörlesztést is belekalkuláljuk, nagyjából kétszer annyiba fog kerülni az áram (30Ft/kWh), mintha a piacról vennénk. Az LMP képviselői nem akarják, hogy gigantikus pénzt fizessünk az oroszoknak magyar munkahelyek létrehozása helyett, és újra még jobban függjünk egy félázsiai országtól. Az LMP képviselői aggódnak, hogy milyen veszélyeket fog rejteni az erőmű, és amiatt, hogy az ezer év alatt lebomló szemetet az oroszok csak 20 évig tárolják, majd visszaküldik nekünk.

Ki is akkor az idióta? Az, aki pár óra alatt információk nélkül egy wannabe nemzetvezető parancsára dönt a rendszerváltás óta legnagyobb horderejű kérdésben.

(kép forrása)

1 komment

Címkék: paks

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr965803085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása