HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Vagyonosodási vizsgálat? Jöhet!

2014.02.09. 20:44 jt

A Simon ügyre reagálva Schiffer András az LMP nevében a teljes politikai elit átvilágítását követelte, Kassai Dániel, a Simon körzetében induló jelöltünk vagyonosodási vizsgálatot kért maga ellen. Minden vagyonomat legális úton szereztem, az egyetem elvégzése óta, sőt már egy kicsit korábban is bejelentett, és jól fizető ügyfele vagyok az APEH-nek, NAV-nak. Sokkal jobb, mint egyes frissen alakult cégek, amelyeken pár hónapos működés után milliárdokat pörgetnek át, az adót meg nem fizetik meg. Majd a NAV-ban a megfelelő pozícióban levők fedezik őket.

(fotó: Világgazdaság)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr655806813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása