HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Köszönök minden szavazatot!

2014.04.07. 18:22 jt

A választókerületben 8,21%-ot értem el egy szavazókör és a nagykövetségekről érkező szavazatok feldolgozása előtt. Országosan pedig sikerült bebizonyítanunk, hogy a pártunk másfél évvel ezelőtti szétverési kísérlete ellenére továbbra is van igény a politikánkra, öt képviselőt küldhetünk a következő parlamentbe.

A választási statisztikák részletes elemzésének még nincs itt az ideje, bár a gyorselemzésben sok kellemetlen tanulságot tudunk levonni például a Jobbik további erősödéséről. Mindent összevetve azonban helyben a várakozásoknak megfelelően, az országos eredményekhez viszonyítva pedig több, mint másfél szeresen teljesítettünk.

Köszönöm minden aktivistának, akik kampányoltak, és köszönök minden egyes szavazatot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr655977320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása