HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Józsefváros újjáépül - Horváth Mihály tér

2014.09.18. 17:08 jt

Ezekben a percekben is zajlik a Felvonulási Horváth Mihály tér avatása, amelyet az ellenzék kérésére sem a Teleki téren bevált közösségi tervezéssel valósítottak meg. A téren óriási lekövezett felület létesült, abban a kerületben, amely az egy főre jutó zöldfelület mértékében az utolsók között van a kerületek között. A szalagátvágóknak egy, a napokban készült fotóval kedveskedünk a tér másik oldaláról:

HorváthMihály-web.jpg

A jobb oldalon a szebb napokat megélt telefonközpont épülete, amely egy offshore cégtől tavaly került egy bank tulajdonába, miután tonnás kődarabok potyogtak a járdára. Képviselői kérdéseim ellenére semmit nem tett (tudott tenni) ezzel az önkormányzat. Bal oldalt a szobor előtti terület, amelynek teljes zöldjét letarolták. Középen pedig két óriás pocsolya, egyiket gyalog lehetetlen kikerülni, csak azt lehet megválasztani, ki hova csobban bele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr696708277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása