HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Így kampányoltunk mi

2014.10.11. 22:33 jt

Kampányunkat szokás szerint nem arra építettük, hogy a többieket lejárassuk. És nem is arra, hogy a csapból is mi folyjunk, ezt persze nem is tudtuk volna. Mi az emberekre építettünk, arra koncentráltunk, hogy minél több személyes találkozást hozzunk össze a kampány öt hete alatt.

A legtöbb párttal ellentétben a jelenlétünk folyamatos volt, alig volt olyan nap a kampány során, amikor sehol ne lettünk volna kint az utcákon, tereken. Legalább 20.000 józsefvárosival találkoztunk, csaknem 30.000 kampányújságot, és több, mint 10 ezer szórólapot juttattuk el valamilyen módon az emberekhez, sok száz kiló almát osztottunk ki.

Magam polgármesterjelöltként már az elején megígértem egyéni jelöltjeinknek, hogy minden körzetben elmegyek velük kampányolni. Így is lett, sőt sokkal több helyet sikerült bejárnom, mint ez a hevenyészett térkép is mutatja:

holjártam.jpg

Köszönöm minden jelöltünknek és aktivistánknak a nagy segítséget! Nélkületek ez nem ment volna!

Holnap izgatottan fogjuk várni az eredményeket. Zöld az irány, Józsefváros!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr596781727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása