HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Legyen független a képviselő!

2017.02.28. 09:45 jt

Józsefvárosban, a Magdolna negyedben, egy önkormányzati képviselő lemondása miatt időközi választás lesz április 23-án. Bejelentkezett már két független jelölt is, hogy indulna a körzetben.

Az LMP illetékes területi szervezete úgy döntött, hogy támogatja Bolba Márta evengélikus lelkész indulását független jelöltként.

Tesszük mindezt azért, mert Márta helyi munkája értékes és értékelendő, pártoktól való függetlensége pedig erény. Azt gondoljuk, hogy egy időközi választáson a mi számunkra észszerű egy helyben ismert és elismert, emiatt esélyes független jelöltet támogatni, mint mindenáron saját jelölthöz ragaszkodni. Márta is a lakókkal kötne szövetséget, nem a pártokkal, mint ahogyan mi is.

Márta programját olvasva és személyes találkozónkon meggyőződhettünk arról, hogy Márta az LMP három alapértékét is képviselni fogja megválasztása esetén:

  • a fenntarthatóságot például a felújított önkormányzati terek kapcsán,
  • az igazságosságot a szegények aktív segítésével,
  • a részvételt meg a helyi politika visszaszerzéséről programjában hangsúlyozott tevékenységek mentén

Kívánjuk, hogy a szavazók, civil szervezetek és pártok összefogásának új modellje sikerre vezessen, és Mártát nemsokára képviselőtársamként üdvözölhessem!

Márta kampányát magánszemélyként támogatni itt lehet.

(fotó Márta facebook oldaláról)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr6412296197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szemésfül 2017.02.28. 23:36:27

Az új modell gondolata - ez tetszik igazán!
süti beállítások módosítása