HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Egyik harcom véget ért

2014.04.04. 11:04 jt

Hétfőn újra volt ülése a Jóhír Tanácsadó Testületnek. Már jó pár ülés óta igyekszem napirenden tartani a témát, hogy a jegyzőkönyveket hozza a cég nyilvánosságra. Mind a testület egy részének, mind az ügyvezetőnek ellenvéleménye volt a korábbi üléseken. Sajnos az utolsó ülés betegség miatt maradt el, azelőtt pedig nem lehetett szavaztatni, mert ketten voltunk jelen ellentétes véleménnyel. Most a harmadik tag is megjelent, és megejtettük a szavazást:

A jegyzőkönyvek nyilvánosságát egyedül én támogattam, a másik két tag nemmel voksolt.

De nincs minden veszve: a jegyzőkönyvek a Jóhír nonprofit kft-től (József krt 59-61) bárki által kikérhetők. Nekem szövegtervezeteket küldenek meg, az aláírt verziót nem, így ez semmiképp sem hivatlaos. Továbbra is azt gondolom, hogy a jegyzőkönyvek a nyilvánosságra tartoznak, így magam is ki fogom kérni őket, majd nyilvánossá teszem, amennyiben ezt a vélekedésemet jogász is megerősíti.

Ugyanezen az ülésen szót ejtettem arról, hogy miért kampányol a Jóhír az általa szervezett rendezvényen a Fidesz jelöltjének, és miért tűnik manipuláltnak az újság a címlapfotója.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr605910174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása