HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Útjára indult a Habony számláló

2016.02.04. 10:28 jt

habony-szamlalo-web.jpgMa reggel hivatalosan is útjára indult a Habony számláló. Azokat a milliókat számlálja, amelyet a józsefvárosi adófizetők fizettek ki a miniszterelnökhöz bejáratos, de sehol sem alkalmazott, mégis luxusban élő, nyugdíjasverő, Ibizán szipogó tanácsadónak vagy nemtanácsadónak.

Mint a mellékelt fotó mutatja, elképzelhető, hogy a kiszórt milliók véletlenül egy régi barátsággal függnek össze az említett úr és Kocsis polgármesterünk között, de ne legyünk igazságtalanok, biztos csak munkakapcsolat van köztük.

Mindenesetre a kerület már a második tökéletesen fölösleges szerződését kötötte Habony cégével a Modern Media Grouppal. A Lokál című újságban kerületi tartalom tulajdonképpen az van, amit mi írunk. Tehát elvégezzük az újság munkáját, és mi fizetünk az írásért is meg a megjelenésért is. Mindezt úgy, hogy saját újságunk is van.

A Habony számláló ezután minden testületi ülésen emlékezteti majd a képviselőket és az érdeklődőket, hogy a Fidesz klientúraépítésre használja a közpénzt.

A számláló most 9 milliónál, azaz egy garzonlakás áránál tart, viszont a vége 80 (nyolcvan!) millió forint fölött lesz.

A józsefvárosi Habony szerződések elérhetők itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr198358508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása