HTML

Bemutatkozás

jakabfy.jpg

Zöld közszereplő, korábbi önkormányzati képviselő Józsefvárosban (2010-2019, LMP), Józsefváros és Ferencváros külső részének országgyűlési képviselőjelöltje (2014 és 2018). Szakpolitikai területek: gazdaság, közlekedés, energiapolitika.

Azért küzdök, hogy közös erőforrásainkat közös fenntartható jövőnk megalapozására fordítsuk, ne magánzsebekbe tömjük, és ezzel további százezreknek adunk munkát, és megélhetést.

Friss topikok

Címkék

Nem bírják abbahagyni! Újraindul a motorfűrész az Orczy parkban!

2016.09.21. 11:41 jt

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem nem tanul semmit: már megint zéró társadalmi egyeztetés, már megint favágás. A törvényt betartják, a lakosságot meg leszarják. Az eddigi kb 300 nem volt elég, jön még 26+3 fa kivágása.

26fa-screenshot-1.png

Az elmúlt 3 évben már számtalanszor megírtam, hogy ezt a gyakorlatot követik, ugyanis az MSZP-FIDESZ nagykoalícióban elfogadott a társadalmi kontroll teljesen kizáró, így nemzetellenes törvény lehetővé teszi. Ez egy ilyen szar ország. Változtassuk meg együtt! Tüntessünk, demonstráljunk szombaton 2-kor zöld ruhában, síppal, dobbal a Ludovika téren! Egy vonulás után 3-kor csatlakozunk a Zöld Budapest Protestivalhoz, a rendezvény a Hősök terén ér véget koncertekkel, beszédekkel.

Szombaton koncertet szervezünk a városi parkokért, és közösen vonulunk a Ludovika térről. Gyertek velünk!

Posted by Ligetvédők - Orczy park on Monday, September 19, 2016

Ha úgy gondolod, hogy ez az írás fontos közügyről szólt, kattints ide: 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jakabfytamas.blog.hu/api/trackback/id/tr8911732791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szemésfül 2016.09.21. 23:20:30

Miért hagynák abba? Zavar valakit? Volt ellenállás? Számonkérte valaki a megválaszolatlan leveleket? Követelte valaki Horváth Józseftől, Fürjes Balázstól a beígért lakossági fórumokat, a honlap információkkal feltöltését, a favizsgálatokat és azok eredményeit, a hiányzó részletes terveket?

Számtalan elhatározott cselekvés, a mi részünkről, elmaradt. Mehetünk szombaton sétálni, jó zenét hallgatni a Hősök terére. Nem gondolnám, hogy emiatt visszahőkölnének. Ők teszik a dolgukat.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2016.09.24. 11:59:53

@szemésfül: kire gondolsz, ki követelje? választott ellenzéki képviselők? dolguk lenne? érdekli őket a egy-egy blogposzton kívül?
fidesznek dolgozik mind

szemésfül 2016.09.24. 19:50:38

@Lesley: Igen, az ellenzéki képviselők, plusz a civilek. Dolguk lenne. Volt néhány pillanat, amikor úgy nézett ki, mintha ezt akarnák mind. Nem voltak sokan, de most már csak 1-2 maradt.
És mérhetetlen méreg fogott el, mikor Tamás, az LMP ellenzéki képviselője ezek után, az elszalasztott cselekvések helyett leírja, hogy ő számtalanszor megírta. Ja. De legalább fél éve tudjuk, hogy az senkit nem érdekel.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2016.09.27. 21:24:05

@Lesley: Ritka nagy baromságokat írsz, Lesley. 1. Ha nem lennék, nem lenne "ügy". 2. Annak ellenére lett ügy, hogy az önkormányzatnak semmi köze hozzá, semmi befolyása rá. 3. A blogposztokon kívül sok száz munkaórát töltöttem az Orczyval. 4. Ha a Fidesznek dolgoznék, akkor az egészből (meg a Habony sztoriból, a Simicska sztoriból, a Pestisrácok sztoriból) nem lenne semmi. Olvass többet ilyen epés megállapítások előtt!
süti beállítások módosítása